Tivoli i stan

De årliga tivolit va här i stan helgen och de får mig att tänka på när jag och min kusin jennie sprang omkring på tivoliområdet och drack folköl tillsammans med en massa dextrosol. Vi fick väl höra att alkoholen skulle komma snabbare till blodet om man blandade de med dextrosol dock vet jag inte om de hjälpte men ack va kul vi hade och fulla blev vi haha!!

Fan va kul man hade när man va ung och festade i smyg ibland undrar jag egentligen va vi höll på med men de är sånt vi kommer på nu då tyckte vi att vi var coola nu vet man bättre och vet att de var för omogenhet och en massa annat men visst är de kul att ha kvar dessa minnen.
Dessutom komemr jag så väl ihåg att både jag och min kusin inte kunde hålla rätt på våra saker och hennes pappa hämtade oss klockan 0500 på morgonen fulla ett antal gånger.


Har ni några roliga minnen från tonåren?!
Jag kan nog säga med all säkerthet att jag inte var lätt att handskas med.
Stackars mina föräldar =)


image125


Fest i Garderoben

När jag klev in innan för dörren var de bara att göra sig ordning igen och släppa sig i väg till alexz där vi skulle ha girlsnight och de slutade faktiskt med att vi blev sittandes i hennes gå in garderob innan de bar av till fest nere i down town =) Sen var de såklart statt som gällde och där skulle jag möta upp Madde dock lyckades vi hela tiden gå om varann så vi träffades aldrig vekar dock vara någon eller några som störs sig på våran vänskap why? men träffade dock en hel del andra människor som jag inte sett på hur länge som helst. Lite Black jack spelning blev de också men förlorade snabbt den där slanten jag fick av brorsan. Jaja kul så länge de vara
Och kvällen blev överförvätttningarna en mkt trevligt och rolig kväll=)

.

image122


  

love is in the air....

I fredags kl 0800 bar de iväg till huvudstaden och jag vaknade och såg strålande solsken och de kunde inte bli bättre en varm och underbar dag väntade. När vi väl var framme och hade parkerat bilder på söder blev de shopping på götgatan och gick ner till hamnen och drack cider så sjukt mkt folk där och snygga dessutom. Carro och jag glömde bort att vi inte var skvari småstan och som vanligt dricker vi cider ur flaskan och inte vill ha några glas och de gjorde att bartendern fick sig ett gott skratt men de bjuder vi på. Medans vi sitter där hör jag en låt på radion och kommer snabbt på att de människan känner jag riktigt kul och höra hennes låtar spelas på en krog i sthlm. Efter mkt shopping blev de mer drickande på en krog på söder och sedan bar de va till lägenheten och korka upp vinet och byta om och självklart väntade en party kväll på stureplan och de är lika med tidig utgång. Första stoppet blev sturecompaniet det va träffade ett gäng englishmen och carro tog sig en powernapp orutinerad tjej =) och få liv i henne var inte på tal om så jag mingla omkring lite och seda ringer hon och säger att hon är på G  igen då gick vi till Hell´s. Efter några timmar börjar mina fötter verka och carro frågar om vi ska gå hem. Men hallå aldrig klockan var ju bara 02.30 och jag var inte redo för sängen än. Så vi fortsatte dansa och dricka champange. När klockan slog 05.00 blev så klart fyllemat och sedan taxi till lägenhetn för att sova. Och jag kan då säga att jag kröp till skojs nöjd med andra ord en FABOULOS NIGHT.

Dock hade jag hoppats att får träffa min vän från plaza men de var jobb i sundsvall som väntade de är typiskt när jag är sthlm är han någon annanstan = / och som vanligt frågade han när jag kommer flytta från hålan till huvudstaden. Jag lovar snart så, jag är kär i stan =)



    

Premiär...=)

Jag hade tydligen inte publicerat detta inlägg haha =) bättre sent än aldrig

Idag (onsdag) var de ytterligare en premiär, grillpremiär de säger att de är premiärgrillningen som smakar bästa och ja de va riktigt gott och slank ner lätt i min mage =). Solat hela dagen och visst har man fått färg och va pengar man kännar på att ligga i solen några timmar i stället för att springa i väg till solariet, dock tycker ja att man bara vill bli brunare och brunare de är nästan som man stirrar sig blind på hur brun man är man tycker att man är mkt vitare än vad man är. Känner ni också så ibland?

image118



Carro och jag åkte iväg och klippte oss idag på drop in först hade vi tänk göra de på fredag innan vi åker till Stockholm men de va tur att vi tog de idag eftersom vi satt de i dryga tre timmar och ändå var de bara en innan oss men vi ville ju bli tvättade i håret och allt de där=) De tog mig en 1,15h och klippa mig och jag skulle bara klippa upp lite i nacken. Hon var iaf nogrann men i slutet blev hon nog trött på oss för vi tyckte hon slarva med plattningen av håret och man ska väl åndå vara nöjd, spelar ju ingen roll om man går på drop in eller har tid. Men ja jag tyckte lite synd om henne eftersom hon fick jobba över 1,5h men dessutom beräknade hon väldigt mkt fel på tiden då de brukar ha en halvtimme per kund, är inte de lite lite?

Jaja nej nu måste jag sätta gång och läsa igenom texten om depression och anorexi eftersom de är seminarium imorgon bitte.

See yaa!

Solsting

Vad gör ni en dag som denna?
Själv sitter jag på altan och solar med carro de är ju rena sommarvärmen och dessutom helt underbart
Att kunna sitta redan i april i bikini och sola är inte vad jag hade väntat mig =)

image117

Nej nu ska jag pressa vidare=)


Lek och buslandet

I dag bar de av till örebro för en utflykts tur till bus och leklandet med min kusin och hennes sebbebus, jag önskar att jag var barn på nytt de var super kul att klättra och åka ruschebana (stava) och även hoppa i bollhav mm. Dock blev de mkt varmt och de var rena träningspasset för min del haha. Även kom de polisrasian dit och visiterade zigenararna de hade tydligen snattat inte ens på lek och buslandet kan de låta saker vara. Gjorde rätt i att inte lämna väskan någonstans=). Sebastian och jag lekte av hos så jag hade nog också behövt sova en sväng i vagnen=) Fast tror jag var lite för stor att åka ruschebanan som var rund som ett rör då jag åkte drog mitt huvud i hela vägen och de var absolut inte skönt men sebastian skratta och hade de super kul och de är väl huvudsaken.


image103

Här tillbringade vi nästan en timme då jennie kollat fel på bussen 2ggr,
men de var nice väder så de gjorde inget =)


 

       

Kolla de söta små träningsakerna för barn=)
Vi kom på att man kunde betala in sitt barn för att leka medans man själv kunde träna eftersom de hade träningsaker för vuxna också.

        

Jennie och jag var bara tvugna att testa trampcyklarna dock alldeles för små för oss men ett gott skratt fick vi oss och sebbe är ju jätte stark som puttar mamma =)


image114
Sebbe tyckte jag va jobbig när jag inte kom upp först men blev väldigt impad när vi väl vara uppe och sa

- så ja, och titta på mig med bestämd blick!




Kilade sedan upp till stan där vi lunchade och vi var mkt nyttiga vi åt sallad=) sedan kollade vi lite på stan och jag hittade två fina kläningar på gina som jag måste inhandla när jag åker till Huvudstaden till helgen =) Även den fina kläningen jennie vissade på hm skulle inte vara helt fel.När jag kom hem åkte jag iväg för att hämta min cykel hos faster där de bjöds på tårta som var var från i lördags och de sloppade jag de nyttiga och tog mig en bit och njöt av den i den underbara solen, kan ju inte tacka nej när de bjuder snacka om dålig självkaraktär haha.

Nej nu ska jag strunta i bloggen ett tag, tagit mig allt för många timmar att sätta in bilder:
Natti natti

LÄNK


Kalas för hela slanten.....

Igår (lördag)var de kalas time =) först var jag till brorsan och fira honom där blev de kakor och tårta och en massa fina thailands bilder.  De verkar ha haft en lovely semester.
Sedan bar de av och vi gick vidare till 50åringen och där blev de massa god mat och dricka *mums* *jammie* lite för mkt alkhol som vanligt när de gäller mg =)då de vankas utgång. Men kul hade jag iaf. Kusinvitamin hade gjort en mkt rolig frågesportstväling och alla frågor handlade om året då 50åringen föddes.

Bland de roligaste på hela kvällen de var när någon fick utbrott och
gick därifrån så jäkla skoj men jag va tvungen att hålla mig skratt.

De lyckas alltid bli något när min släkt träffas och de dumma tjaffset uppstod av hur vidare taxi och färdtjänst får åka in på gårdarna eller inte. Som jag nämnt tidigare skulle de vara värt att göra en dokusåpa av min kära underbara släkt =)
Själv hade jag mycket trevligt och gillar att träffa min släkt ibland iaf, dock höll jag inte igen på sötsakerna men va katsingen de var ju faktiskt kalas.
Är de inte som de säger släkten är värst=)

Vilken realtion har ni till eran släkt?

Herr producent är du intresserad hör av dig.

     


     




För höga krav.....

I går satt jag och samtal med min syster, vi är väldigt olika på många punkter men en sak var vi väldigt överens om och de är kraven på killar. Kan de hända att man har för höga krav på den perfekt killen eller är de tilllåtet att ha ca 100 krav på listan ( ja lite överdrivet). Jag har en förmåga att dumpa de killar som verkligen är bra killar och sedan träffa de dåliga killarna som ag sen ändå inte vill ha. Funderar faktiskt på att jag kanske måste sänka mina krav eller iaf inte dumpa de bra killarna. Men man kan väl inte vara tillsammans med någon för att de är bra man vill ju gärna ha de där klicket. usch vad jag babblar hursom helst är de tillåtet att ha höga krav på den perfekta pojkvännen?

Hur som helst känns de som man överlag har för många krav på livet och ändå sitter man kvar i samma gammla stad och inte gör något åt de. Jag vet att jag har annat som väntar mig i livet men de är just de jag vill bort och göra något annat men ändå blir jag kvar ,för här har jag trygghet men även ingetting som binder mig!!!
Ja sånt här tkan änker jag på dagligen hur mycket jag vill bort och göra annat och andra dagar kan jag ta dagen som den kommer
År ni planerare eller tar ni dage som den kommer? låt mig få höra!

hoppas ni har en bra fredag kväll=)
Jag har precis kollat å den sämsta filmen på länge "Waitress" usch och fy.
Blir att fortsätta se 2season of the sex and the city

Pusss!!!!

image96

Lunchdejt =)

Idag som alla andra dagar skiner solen och jag ska såklart slå till med en lunchdejt på stan... hehe nu blir ni nyfkna va ? men de är en traditionell lunch med carro hehe.

Vill bara hälsa till Lännas förskole lärare välkomna att läsa min blogg =) jag hörde av min syster att de så glatt har börjat läsa min blogg  haha, och eftersom ni blir roade av  mina promenader med griskäkar och ryggrader kan ni väl passa på och skriva en rad =)

Nej ska fortsätta här nu jag har nämligen lovat att jag ska sy upp en par brallor åt brorsan och för de bjöd han ju mig på glass så nu måste jag fixa de till på söndag mmh


see you later alligator


Couple =$

På lördag vankas de 50års fest hos min farbror och som i för sig ska bli riktigt roligt. Men de har faktiskt slagit mig att jag är den enda som kommer komma utan något sällskap av kusin skaran (tack för de syrran, ää du vet att jag tycker om dig ändå) till och med min kusin som är 16 år kommer med sin pojkvän mmmh var man så seriös i 16års ålder? tänkt va de förändras.
Inte så att jag inte trivs med singellivet för de gör jag men de är just vid såna här tillfällen man skulle vilja ha någon haha är de bara jag som känner så här?
Kom och tänka på den där filmen gigolo och vem vet jag kanske skulle ta och hyra in någon men eftersom jag skriver de här så har den planen redan gått i stöpet haha... 

jaja kommer iaf komma dit snygg och singel, synd att de inte finns några singel karlar i min ålder för min del för då skulle jag få roligast fast de kommer jag ha iaf de ni!!!

Mmm något mer som jag varit förundrande angående denna fest är hur mkt ska man vara uppklädd?
de är ju iaf 50års kalas jag har en planerad outfit hoppas bara att de inte är för mkt men hallå som sagt de är ju faktiskt 50års kalas eller hur?!


image95



Föresten tack jennie för du hämta ut kläningen till mig nu kommer jag vara super snygg sthlm  OCKSÅ!=)


Happy happy I´m so happy

I dag är jag på ett verkligen bra humör och de känns skönt de har gått allt för många dagar med ett humöret som varit både upp pch ner och en massa tankar som slingrat sig i mitt huvud. Undra om de goda humöret har med de fina vädret och göra och de är väl såklart de har hur kan man vara på dåligt humör nrä solen skiner praktiskt taget hela tiden de är nästan så jag får dåligt samvete när jag sitter inne och de är ju i för sig bra för då kommer man ut och rör på fläsket haha.

Efter en fika på stan idag, alltså jag har varit fika sugen hela veckan pågrund av de fina vädret man vill ju bara göra sig vår fin och visa upp sig för lite och ja då menar jag lite inte mkt rörelse i den här stan direkt, dessutom tycker jag de är riktigt dåligt att inte uteserveringarna kommit ihåg här =/
men iaf efter en fika på stan bar de i väg till Lanna golfbana och medans bror och far slog lite bollar på rnagen tog jag mig en promenad runt Lannas lilla samhälle =)
de är roligare att gå någonstans där man aldrig gått förut här hemma har man ju sett allt.

Nej ska kolla vidare på Lyxfällan nu attans va söt han är, han sätter jag gärna tänderna i haha
(Ja om du läser de här hör av dig !!)


        
Pappsen=)
(Skulle aldrig klara mig utan dig!)

image94
My beloved brother
(denna boll sätter han faktiskt i hålet )

Utmanad....

TRE NAMN JAG GÅR UNDER : Pernilla, perra & nilla


TRE SAKER SOM SKRÄMMER MIG: Döden, fattigdom, åldrande


TRE SAKER JAG HAR PÅ MIG : Blått underklädesset, svartpolo, en guess klocka


TRE SANNINGAR : Love to party, ekonomisk = Nej , SINGEL!

TRE SAKER JAG VILL HA: Sommar, ett hel tids jobb, lägenhet på strandvägen=)!


TRE PERSONER JAG UTMANAR: Carro, Alexzandra, Petra (syster yster)=)


Hittat den =p wieoo

Nästa vecka ska jag åka till sthlm och festa loss dessutom hittat den perfekta klänningen för kvällen =) såg den precis på fröken farhmans blogg nu gäller de bara att komma iväg och köpa den och hoppas på att den finns i örebro. Annars får jag panika handla den i sthm. Dock har jag självklart en backup plan som alltid =)Mycket planering för en utekväll i sthlm haha.

Nog om detta....

Som ni för ett tag sen vet började odla örter och jag gav nästan upp hoppet men idag har jag sett de första skotten komma upp och jag kanske inte har misslyckas trotsa allt ... tycker att de tar fruktansvärt lång tid men de kanske bara jag som har dåligt tålamod


image90




Dagens to do list

* skicka i väg Psykologi arbete
* Börja med historian
; snart klart=)
*Diska
*sola

*Handla nyttig mat
*Kolla lotto kupongen (kanske vunnit en miljon)

Bäst jag sätter i gång då=)




Då var de igång...

Jag tror inte jag har berättat att jag gått med i en tävling med ett par girls om vem som kommer gå ner mest i procent på en månad i dag var de in vägning dock har jag inte hunnit vägt mig än eftersom in våg inte funkar tror de är batterierna så måste fixa de, och vill ni läsa m våran resan kan ni göra de här fromlovehandlestobeachbodies de är där jag och mina girls kommeruppdatera.

Dagen för mig började iaf med att jag var ute pch promenerade som vanligt känner att jag fått bra rytm på de nu och de känns som en självklarhet att vara ute och som i går är de lika fint väder ute =)
Nu är våren på g de är helt underbart fast ska väl inte ropa hej än =)

Dessutom fick jag ett trevligt mail från min historia lärare idag och jag fick ett VG på min inlämningsuppgift som ajg dock bara slängt ihop så ajg är mkt nöjd, varför kommer de sig att jag alltid får bäst då jag bara slänger i ihop någon mkt knepigt tycker jag.

I kväll blir de färgning av håret de ser verdervärdigt ut haha
see you later!!!





image89

Motion

Tänk va lite motion kan göra med humöret efter 1,5 timmes promenad känner jag mig på piggare och gladare och jag undrar nästan varför jag var så deppig och nu känner jag mig mer motiverad för den kommande månaden Kom igen nu tjejer nu gör vi=)
I kväll blir de myss pyss med madde och vi ska äta kex och ost mums=)
Nu plinga de på dörren och madde kom ska försöka tvinga henne till affären och köpa hårfärg.

image88

motivation = noll

Idag känner jag dock att jag inte gjort något vettigt alls dessutom är de super bra väder och jag orkar inte en tänka på att lämna soffan....men måste lämna in filmen (kärlek på menyn) som vi hyrde i går och de är väl höjden av promenad jag känner för idag även fast de är super bra väder. Jag känner att just nu har jag ingen motivation till någon och imorgon börjar våran tävling beach 2008 men förhoppningsvis är de bara en sån där tråkig dag och de känns bättre imorgon jag vill ju inte förlora =) Dock kommer jag få i min en massa onödiga kalorier när de jämt vankas fest för min del men får väl försöka dra ner på de andra.
Jag måste även ta tag i skolan på måndag har inte alls varit aktiv de senaste veckorna och snart drar de ihop sig och kurserna ska avslutas.
Jaja gå ut i solen ett tag nu hehe se you later!!!!

2-åring..=P

Tiden går vekligen fort i går jag var jag och gratta den underbaste sötisen som finns mitt lilla kusin barn. Han fyllde 2år och de kändes som de var nyss jag var och hälsa på dem på BB detta får mig att tänka på vad jag gjort de senaste två åren och jag kommer fram till att jag inte gjort något vettigt för fem öre ...... jag håller på dör av tråkighet och dessutom att bo kvar i den här stan får mig just nu att må illa. Jag vill bort och göra något annat. Efter ett samtal med en vän får min att ännu mer vilja dra. Han tycker att jag behöver flytta och leka av mig lite. Än idag kan jag sitta och ångra att jag tackade nej till där jobbet i Sthlm för två år sen, men de är väl inte för sent än jag har ju "bara" 22år gammal jag allt tid ivärlden eller har jag?

Nog om detta var väl inte vad jag skulle berätta om ..... åter till 2åringen kalas...jag hade slagit in min present i ett ypperligt bra papper med musse och kalleanka och c/o och de resulterade faktiskt till att han öppnade min present den här gången... när han fyllde ett så var de inte intressant och la tillbaka paketen i påsen som jag kom med.=) tokiga unge. Dock var han inte så intresserad att öppna paket den här gången heller jag var nog mer nyfiken och intresserad av paketen ..... tänk om jag vore liten igen och fick så mkt paket =)




image86

Korprock =)

I fredagd var de korprock som vankades och de betyder ju mkt vin också.... och kan man ju säga att de blev haha. Kl 1500 när madde och jag kom hem från stan och lunchat så blev sugna på en drink och de var ju trots allt fredag så de klart man är värd en=) Efter många timmar tjattande och drickande så bar de i väg på statt där vi skulle se vår vän Anders spela och självklart heja vi så de räckte och blev över =) vi hade ju till och med gjort i banderoll.

Dock blev kvällen absolut inte som jag tänkt mig och jag vet inte om de är mot de positiva eller negativa men jag  sov med rätt sällskap enligt mig iaf, alltid mysigt att sova bredvid personen i fråga när man varit ute även om de inte är mer än så. Men att vakna och se att håret står åt alla håll fick mig att inte känna mig lika hett som kvällen innan och se snön bara rasa ner från himlen var inget jag blev uppmuntrad av direkt. jag ville bara krypa ner under täcket igen. Men dock vankades de kalas i grannstaden och jag var tvungen att pallra mig hemåt.

image85




Mina promenader och jag =)

Jaha nu börjar de här likna en promenad blogg hehe gillar att vara ute och gå helt enkelt. Började med att jag skickade i väg ett sms till Madde och vi tog en timmes promenad innan frukost inge fel inte. Sedan sprang jag väg till solariet för att få lite färg imorgon är de ju utgång och såklart vill man vara så snygg som möjligt haha!! Efter de såg jag solen titta fram och då tyckte jag självklart att carro och jag skulle ta den där trippen till lunedet och såklart gjorde vi d. Så vi vandrade ut i skogen men självklart längtade vi som vanligt till man får fika så de blev bara en timmes promenad men jag hade iaf varit ute och gått en sväng innan så jag är nöjd=)

Vi fick lite sällskap också av ett andpar =) de matade vi såklart. Men de blev bort jagade av kanadagäs , usch de är riktigt kusliga gillar dem inte alls. Alldeles för närgågna och dessutom fräste de som attans åt oss... sedan när jag pratade med farmor berättade hon att de kunde gå till attack om man inte hade något att ge dig och vi hade ju gett allt de änderna ...... kunde blivit av med finger eller två.

När man gör såna här trippar kommer man alltid på något trevligt och roligt minne.... jag minns för några årsen när carro och jag festade allt för mkt och dessutom åkte alltid in till örebro på vardagarna. Då brukade vi sitta vid slotten och festa och då matde vi änder med chips och de var många och var alltid där när vi kom. Våra nyfunna vänner =) Men de pinsamma med denna situation var de de kom en kille och cykla förbi och skrämde bort de stackarna var på han säger    -  jag skrämde väl inte bort era vänner nu? mmmh



             


tidigt en lördag morgon....

Har helt glömt bort att berätta om den "underbara" promenaden jag tog med min syster i lördags kl 0900 ringde mobilen och de var syster yster. Vi begav oss bort mot gelleråsen och började våran promenad och efter ha gått 1,5tim å ringer pappa och undrar vart hn lagt bilnykel? (pappa jobbar på gelleråsen och han skulle byta däck därmed gick vi därifrån) Bilnyckeln då den ligger var i min syster ficka så de var bara att vända och gå tillbaka va på jag blev lagomt glad och min syster om och om igen säger: - men du kan väl se de roligare i de hela?=)
Dock tyckte inte ja de va alls kul men man kunde väl inte låta bli att skratta åt saken. När vi nästan var framme vid pappas jobb gör de mest vidriga fynden någonsin. Eftersom man går förbi en grisfarm och ni kan ju tänka er va de luktar..... ja då hittar vi dessa fynd eller hur mysigt ???




      
       Gris ryggrad             Gris underkäke



Ja när vi väl hade lämnat nyckeln så begav vi oss igen dock tykte jag att vi skulle ta en annan väg som vissade sig blev mer och mer igenväxt och tillslut kom vi fram till en smal smal stig men vi fortsatte att gå dock hamn vi i detta träsk värst myrmarken.

485942-81

Min syster blev lagomt glad när vattnet börja sipra in i hennes skor.

Jag: - Du kan väl se de roligare i de hela??
syster - De gör jag ju jag skrattar ju hela tiden =)=)=)

Hehhe efter den övertalningen till att gå en annan väg kommer nog inte min syster lyssna på mig igen =) Dock fick vi oss en massa roliga skratt och de är väl huvudsaken =)

En sak till jag hittade min pris dock var jag nästan på väg att ha ihjäl han

485942-80



Pust....

image77Less jag blir på detta väder jag hade sett fram emot en trevlig dag i lunedet med varm choklad och fikamys. Men när jag vaknade i morse så regnade och med hopp om att de skulle avta blev de bara värre och värre så nu snöar de i stället och trippen verkar vara långt bort från att bli av= /. Istället får jag se fram emot pannkaks stekning senare i kväll med grädde och sylt och de är väl i för sig inga fel de heller =) Men dock känner jag för att hitta på något nu och de finns inte mkt att göra i den här stan!!

Almost =)

Efter ett mkt trevligt samtal igår så var de äntligen dax att korka upp. Jippie de blev utgång och de blev nästan exakt som jag ville. Några pussar och lite hålla handen =)
Kvällen slutade dock ensam somnades på soffan inte alls skönt men jag fick gå ut och de var de bästa.

Dock tyckte jag de var grymt tråkigt att se EMD spela men va gör man inte dessutom tyckte jag de löjligt när de började hand plocka tjejer som de tog med upp på rummen sedan träffade man även Picasso inte för att de är direkt något att skryta om. =)

I dag har de varit seg dag jag orkade nästan inte gå till affären men blev tvungen eftersom jag inte hade något att proppa i mig dessutom är de inte mer än 30m dit. Jag har precis kollat på 27 dresses grymt bra. Jag längtar tills jag får gifta mig och jag vet exakt hur jag vill ha de så grabbar de är bara att fram plånboken för de blir dyrt =)
Nej nu blir de slapp igen

Puss!!


image76

besviken =$

Jag blir så jäkla besviken på vissa när man ber dem om någon men man kommer
alltid i andra hand och kommer för de första alltid att göra de.
Man duger varann vecka va är de för en kompis relation dessutom
 känner mig sig så jäkla utnyttjad när man helt plötsligt duger då de inte finns någon annan.
Ska man bara tacka och ta emot då el? ska man verkligen behöva leva med detta?!
Ska man inte ta vara på sina vänner och hålla vänskapens band tajta
så man inte mister de vänner man har.
Jag har inte många vänner men jag har vissa bra vänner som jag vet uppskattar mig.
Hellre få vänner än fler bekanta.... Riktig vänskap är väl iaf när man hittar tillbaka till
varandra från antal års uppehåll.


image75



Kär på jobbet....?!

På mitt jobb finns de hel del par i för sig är de rätt många anställa men inte så stort att de går att undgå varandra. tänk om förhållandet skulle spricka och man inte alls skulle komma överens skulle inte detta leda till en ganska obekväm situation?. Om jag skulle bli tillsammans med någon på jobbet skulle jag absolut ha sex med min partner där. För en tid sen träffade jag på en av mina arbetskamrater på krogen då vi pratade just om att vi skulle ha sex med varandra på jobbet haha.... får väl se hur de blir med den saken.
För de första måste jag ut imorgon och träffa en såkallad mr x.
Please vänner följ med=$

image73


Renoveringen fortsätter....

då har jag kommit en bit på vägen med luckorna de tar tid men de kommer bli grymt snygg när de är klart =)
image72




 

Lovely....

Här kommer bilder på min vardagsrum ... jag grymt nöjd och jag trivs som fisken i min underbara lägenheten har varit trött på den grymt länge så de va med glädje att få fixat =)

image70

image71

Jobb....=)

MIn syster tycker jag glider fram på ett banan skal det lyckas alltid ordna sig för mig även fast jag går och har ont i magen för att jag inte ska ha råd att leva när sommaren kommer. I maj får jag bara halvt studielång och dessutom i juni får jag ingetting detta betyder att jag verkligen måste ha ett jobb i maj för att kunna betala alla räkingar i juni och detta har fått mig att ha ont i magen de senaste veckorna.
Men när jag jobbade i tisdag på coop forum så kommer chefen fram och frågar hur jag hade tänkt mig i sommar var jag på svarar att jag hade tänkt fråga om de hade något jobb åt mig. Till svar får jag att de hade pratat om mig och gärna ville ha in mig mer och i sommar och dessutom kanske jag få börja redan i maj, då en tjej går på mamma ledigt kan de bli bättre isåfall?! Han räddade min dag och jag känner mig lättat dessutom när man kommer hem har jag fått deklarationen som visar att jag ska få otroligt mkt pengar tillbaka mer än vad jag får varje månad och de gör ju att jag kommer klara med ypperligt om de inte skulle bli något jobb i maj =)

yeeeaaah!!!

image74

Ny design!

Måste tacka alexz för hjälpen med ny blogg design de var inte en  dag för tidigt =) Thanx girlie!

gröna fingrar!!

Jaha då är de upp till bevis om jag har några gröna fingrar eller inte?! Jag köpte färska örter som jag just ha planterat och tänkte jag skulle visa utveckligen  för dem. Så nu måste jag ju visa att jag verkligen klarar av de=)
De ska förhoppningsviss bli Basilika, persilja och gräslök så tänk vad god min mat ska smaka.

image69


Efterbilder...

Jag har glömt efter bilderna på köket ni har ju bara fått sett hur de såg ut innan. Jag är iaf grymt nöjd och de är skönt att fått de gjort. Imorgon ska jag slippa kökluckorna och jag slipper göra de för hand =)Pappa köpte en hand slipmaskin idag och den kommer jag va evig tacksam för.

image68


image67

Fika mys och drömtydning

Då sitter man och jäser i alexz soffa... där jag nyss blivit bjuden på krämbulle och banan/kola te lite så¨där annorlunda men väldigt gott =) nu ska vi tyda mina så kallade drömmar jag har drömt en dröm i två dagar där jag bli jagad, jag har även drömt en liknad dröm förut där jag blir jagad. Så nu ska vi se va dessa drömmar vill säga mig.


"  vi jagas av känslor och vi kan välja antigen att fortsätta undvika dom eller konrfoteras med dom! vi kan aldrig fly från oss själva så dessa känslor kan jaga oss hela livet om vi inte möter dem"

När man tänker efter vad som hänt de senaste dagarna så kanske denna förklaring stämmer ganska bra, jag vet ju dock att jag inte vill känna vissa saker för en viss person.
Mmm vad ska man göra??

jajja nu blir de greys anatomy=)


lång promenad...

Igår (onsdag förra veckan) var jag och carro ute och gick och minst sagt blev de en riktigt lång promenad och någon sa att aggerudspåret var en  lång promenad som endast är 2,6 km haha. Vi började att gå ner mot tower beach och fortsatte runt bullerdalen där vi kommer upp till kyrkogården sedan kommer vi till norrleden och då va vi på väg hemmåt efter 3timmars promenad,, duktiga vi är !!

Att gå runt bullerdalen väckte många minnen de värsta är nog att jag kom och tänka på den där tråkiga minimaran var tvungen att springa i högstadiet någon mer som tyckte de va trist som fan?
Vi gick även förbi bron där vi var och bada när vi var mindre kommer du ihåg de alexz?

        

     

     

image62
Vattenpaus i kyrkan ..... *ljuvligt*

   


RSS 2.0