Så här beter vi oss på fest=)



Bebis=)

 

Varför använda glas? har aldrig förstå grejen..haha



Leva eller dö?!



Vinpack dööö!

Okej jag vet vi har sjuk humor men de är ju de som är de roliga me de hela
Fick även mångablickar när vi satt och åt fylle man när jag och carro körde våra intern
skämt med sunes sommar... alltså sitetr och skrattar åt de förmig själv haha!

Carro du vet?!

-åh guuud, ååh guud
- Sluut!

sicken helg...

De senaste dagarna har minst sagt varit hektiska full rulle hela tiden dockska man väl inte klaga ¨på att man har mkt att göra med ibland vill man stanna tiden och ändå veta att man hinner med allt. De började redan i torsdags då jag byt pass och jobbade till 20.18 sen var de bara hem och svira om till party dress och dricka vin.... men de var jui inga problem man blev full å glá som vanligt haha!

Fredag åkte jag och carro till Motala vi hade tråkigt så vi åkte dit för att köpa skor haha till motala av alla ställe? kan då tala om att de var slut typ i hela sverige haha, de måste varit kärlek?! drog sedan vidaretill sthlm och käkade på pizza hut och sedan lite vin drickning men utgång på sturecompaniet. Sen bar de i väg hemmåt men först stannde vi till och käkade läget i Eskilstuna haha där regnade usch. men hemma i stan var de solsken och då var de ju bara hem och byta omoch sedan dra till erikas lammkötts fest haha! Sedanväntade Harrys och statt med björn rosenström usch va jag är trött på han orka inte ens lyssna ....så de blev att mingla inne på harry i stället. Kul kväll och jag har skaffat mig en personlig tränare som ska få mig att gå ner 10kilo på en och en halv vecka haha tror att de är omöjligt faktiskt! så ska jag nu behöva ta mig i kragen och gå på gymmet på måndag? =/


Midsommarafton was lovley

Mkt trevligt midsommar med grillning och med lekar =) och så klart goda tårtor jag själv bakat hehe=)
Bilderna får tala försig själv =)



   

   

   





   

   



   


LOVE

Är precis hemkommen från bio ni kan väl aldrig gissa vad jag sett ?=) Sex änd the city movie.... bästa ever.. de var både tårar, skratt och ryssningar och jag ville inte för fem sekunder att de skulle sluta .... Jag skulle kunna gå i väg och titta på den igen =)

Men nu blir de sängen God natt gott folk!


FotbollsEm

Alltså jag är inte ett dug intresserad av fotboll egentligen och nu sitter jag och "kollar" på sverige matchen men de är nästan ett måste men ska faktiskt erkänna att jag har sett bra mkt fler matcher än sverige matcherna har praktiskt tagit blvit tvingad om man vill umgås med karl som suttit och väntat på detta ett helt halv år =) Igår när vi kolla på fotbollen försökte jag hänga med hehe dock fick jag fråga hela tiden vad som hände men för att jag någon gång ska kunna bli intresserad så måste jag ju fatta vad som händer haha!!

De är ju dock inte fotboll de ändå som kretsar runt mitt liv just nu jag har praktiskt tagit jobbat häcken av mig de senaste dagarna och de är en av annledningar till att jag inte skrivit så mkt.men med hopp om att jag ska ha tid och lust att skriva mer ökar. Jag fick mig just en gott skratt när jag hör madde sitta och kommentera och skrika till fotbollen värsta fantasten och dessutom sitter hon och pratar med sig själv, så sitter lilla jag och och är egentligen inte ett dug intresserad men men jag har ju datorn om de blir allt för tråkigt =)

ska väl ge de en chans nu iaf=)





Svensk vinst=)

Efter ett mkt tråkigt pass på jobbet idag så bestämde jag mig för att åka i väg och köpa en platt tv till sovrummet mkt bra =) dessutom var de dvd påden och gillar vi .....
Sen blev de spontan åka ner till champsoch kolla på fotboll Grekland-Sverige och efter en mktlånt första period och tråkig ramla de in två mål till sverige =) wiee lyckad match och mkt trevlig att titta på tillsammans med några ynka öl är ju trots allt bara tisdag och de vankas jobb imorgon bite =)

Tack madde för en mkt trevligt kväll får vi göra om =)

God Natt!


Dagens bestyr

Usch vilken tråkig dag man har framför sig....
Nu börjar jobb och ska tydligen jobba heltid nu i sommar vilket jag inte gillar, jag fick första höra att de skulle bli mellan 20-30timmar i veckan och nu helt plötsligt ska jag få jobba heltid *usch* har jag verkligen ingen lust med.
Men vi får se va de har och säga på mötet i dag!
och innan de måste jag till stan fixa med banken och en massa andra saker dock känner jag inte för att ta tag i de!

seee you later or not!


Va glá du är på Mallroca=)




Öl och sportbar!!=)


None

None  None  None 
None  None



     



 



   

   

 
Dancing at the bar =)

   
Bjuda på sig själv måste man ju också göra =)




Godaste maten på hela veckan!!

   

   

     



Nu orkar verkligen inte jag lägga upp fler bilder men de räcker nog och bli över =)
Fucking lovley tripp vi hade alexz=)













HAAARRYYYS = CHAMPS!

I går vankades middag men efter en titt på harrys menyn såvalde vi att gå till Champs i stället..... utbudet på harrys var ingen för oss haha! jajachamps vankades plockmat, vin, cider och lakritshots... och kan ju säga att de blev lite väl mkt haha när vi väl skulle cykla hem så vinglade jag ut i vägen tror nog att de är slut cyklat för mig när jag ska till krogen de kommer snart gå mkt illa snart =) Väl hemma hittade jag inte min nyckel *oops* åkte till madde och hämtade min extra nyckel men när jag väl står och ska låsa upp porten hittar jag inte den heller =/ fuck va fan sysslar jag med så de var bara att ta en cykeltur till pappa och hämta den andra extranyckel,,,,, när jag äntligen komma in i lägenheten då hittar jag nyckel som jag hämtat hos madde... va då full?!

Home sweet home=)

Hemma i sverige och de känns grymt bra =) har faktiskt längtat hem lite  men vi hade grymt bra och de är skönt att komma bort i bland väl hemma fick man ett trevligt välkommande med mys =) skulle nog kunnat ligga kvar hela dagen i sängen hehe.... men de fanns vardags sysslor som kallade och nu hade gått två dagar och jag har jobbat hela dagarna=/ jag som sa att jag in¨te skulle jobba något denna vecka hehe men idag kunde jag inte tacka nej när de är dubbelt betalt och jag är penga sugen =).

Idag blir de mys och mat på Harrys =)

See yaaa later =)

RSS 2.0