?!

Jag har en kille som sitter och spyr på min toa?!

This is my phone


De här...

är en del av min outfit imorgon då de vankas coopfest nr 4=) Nu ska jag egentligen fira detta men att varit nykter i tre veckor men hahaha säger jag om de

.

Glömsk?!

Idag gick jag och hämta ut ett paket från style by star, och undrade vad de
kunde vara men de var en super fin kjol com jag blev grymt sugen på att ha
på lördag, men jag har snygg outfit redan och den ska jag ha. Får väl spara kjolen till jul eller juldagen den som lever får se.=)=)=)=)

Snart...

ska jag åka till jobbet,ingen fritid men vet ni i helgen ska jag vara ledig wieooo dock måste jag ta fram skolböckerna då de har liksom blivit lidande men vad gör man inte i januari kanske jag inte har något jobb =$ dock har jag mkt svårt att tro att de ska klara sig utan oss de är ju ändå vi som bemanar stället, alltså vi extrisar iaf i kassan så de så!!

Senaste tiden...

Jag fick påpackning om att jag inte bloggat på nästan två veckor, pust!
Senaste tiden har jag:

* Festat två helger jag skulle vart nykter
*strulat me lammkött.....
*Jobbat, jobbat,jobbat
*Vunnit på triss
* Handlat julklappar
*shoppat i örebro
*Åkt buss
*ätit på sibylla 3ggr
*Gjort nationellt prov i engelska
*Haft magkatar
*Julpyntat
*Hyrt två dåliga filmer
*Blivit besviken på kompisar
*Blivit irreterad på jobbar kompisar
*samt kunder
*
blivit bjuden på lussevaka
*Längtat arslet av mig till london

Har säkert gjort en hel del annat men nu har mitt inlägg, nöjd Johanna??=)

Pappas dag=)

Idag fyller väräldens bästa pappa år ÄLSKAR DIG MASSOR!!!! Vi var ute och åt vitnamisisk (stava) mat super duper gpttpåminnde lite om tai som jag älskar =) har fått naglar fixade också =) så jag är väldigt redo för fest imrogon haha!Nu ska jag kolla klart på säsong 5 av one tree hill, GOD NATT!

Dålig karaktär

Fy i helvete vad jag har dålgi karaktär de är bara tisdag coh jag är grymt party sugen hjälperinte heller att de flesta verkar vara de också och precis i detta ögonblick har jag bestämt med beccis att vi ska festa och supa oss dyng raka på lördag, haha. Jag hade lovat mig själv att vara lugn i tre helger väntan på coop fest men redan i helgen som var var jag super sugen och vill dricka mig apkalas, men var hemma med carro och åtmiddag och en massa gott och jag höll migi fårn allt som heter alkohol, fan va jag va är duktig men duktigheten försvann ganska snabbt. hehe va fan jag är ung och singel inte ska jag sitta hemma och glo!!


Jag hatar...

när kunderna slänger fram pengarna på disken,ärligt talat tycker ni att de är trevligt mot mig/oss somjobbar el?

Pensionärs resa=)

I går var jag och mammi på julmarknad i mårbacka=), det var vi och pesionärerna men huvudsaken var att vi fick umgås och jag tror nog vi åt hela dagen, haha. först frukost,sen julbord, tunnbrödrulle med kebab och så klart blev de lite ost och kex när vi kom hem. En Lyckad dag och mkt fin julmarknad. Älskar dig Mamma!

Docl var jag inte hemma & kunde fira far på hans dag men de får bli på onsdag då är jag ledig,Älskar dig Pappsen=)






27 dresses, ja visst=)





27 dresses




Tänkte köra en 27 dresses då jag har en för kärlek till just klänningar, vill alltid ha en ny till varje fest, men kan aldrig göra mig av med någon. JAg blev faktiskt ny förälskad i vissa av kläningarn. Jag har faktiskt använt alla en gång iaf. Dock vissade sig att jag hade fler än 27 st snart kommer visning=)

Allstå detta pysslade jag med min fredag kvälldå jag varit hemma från jobbet=/

Operation, ja visst

Okej nu har jag varit väg och fixat läpparna jisses jag är helt slut i kroppen kan bero på att jag bara sov tre timmar i natt. Inge nervositet alls och när jag väl kom dit så var de bara att börja bedöva haha, 8 stick i munnen sen var jag bedövad upp till ögonen kände mig helt upplåst sen var de bara spruta in =) och kände mig rätt mör efteråt och nu börjar svullnaden lägga sig skönt.



 
svullen ja visst, men de bjuder jag på

Hahaha jag bara dör...!!

Alltså lite mkt uppdatering men jag hittade världens fräckaste/fullaste/roligaste bild på mig från statt i lördags.... kan man säga att jag vill vara i fokus eller?!


Puhuuu.....=(

Okej jag trodde att jag skulle bli först av alla syskonen med de så kallade körkortet men först blev min syster klar först jahopp tänkte ja shit the same me va fan idag får jag ett mms från min bror där han frågar: Gissa va de här är?




Jahopp bajsunge då är de nästan bara jag kvar, lillebror ska inte komma före!


Syndat...

Haha de tog lång tid, jag syndade såg på affären att de ha julskum som jag blev sugen =)


plastikkirurgi...

HAha de här trodde jag aldrig men vet ni vad?! på torsdag
ska jag göra läppinjektion. Ojoj så snart hade ingen koll
 alls när hon sa vilken tid utan jag var på helt fel vecka och
sen när jag la på slog de mig att de är på torsdag jag ska göra de =) får hoppas de inte blir allt för svullet på fredag när jag ska jobba.

Hör och hämpna...

I går vaknade jag upp och bestämde mig för inge alkohol så långt ögat kan nå förens nästa lönings helg, jag trött på statt och man träffar samma personer jämt och inget nytt händer helt enkelt. Och för att faktiskt fira tyckte jag att vi skulle ha en coop fest då=) och de var inte svår ordnat wieoo något att se fram emot helt enkelt. Jag har varit ute varje helg så långt jag kan minnas men nu är de nya tag på gång nyttig mat och bojkottning av alkohol iaf i tre veckor. för sen ärdelondon som gäller och du ska jag vara fit =)Tror ni jag klarar de? Klart jag gör jag ska lägga pengarna på en läppinjektion i stället wieooo.

See you later aligator

Drinkevening

I lördags vankades drinkkväl med coopgirlsen och carro, som vanligt hänger hon med på ett hörn hon är nästan en av oss, haha. Vi alla skulle fixa en drink och de var riktigt spännande och se vad tjejerna skulle hitta på=)
Mkt gott blev de iaf och kul som fan hade vi och dansade loss som satan i gatan på statt.
Sedan tvingade vi micke att kör oss till MAXvi ville ha fylle mat,  sen var de att dumoa karin och johanna
hemma hos mig, jag ville som vanlgit inte sova hemma , men väl hemma på söndag morgon var jag trött och kunde inte röra mig usch och fy trodde inte jag skulle klara av att åka till jobbet men jodå pallramig dit och då var jag fittforfight!

     
utklädd och lapdance.=)
    
Boobisdrink and girl kissing=)



Några av kvällen super duper goda drinkar.

Maskerad is the shit=)

Hallowen festen var lyckad skit kul helt enkelt. Carro och jag skulle ut när vi för en gång skull var i karlstad men slutade men att vi hamnade på burger king och jag försvann, väska och mobil bort men tack och lov kom de tillbaka, FRukost på Mc donakds och sedan bar de hemmåt flr drinkevening =)

     



 

RSS 2.0