Typiskt =(

Jaha jag får vänta tills imorgon innan köket är klart jag som hade väntat mig att få komma hem till en nytt fräscht om målat kök. Jag får väl hålla mig till tåls =/ Medans ni som jag väntar får ni väl en före bild=)


        

folk som inte fattar!

För de först blir jag trött på folk som man behöver säga till flera gånger att man inte är hemma och de går inte att de kommer förbi sen får man de mest genomskynligaste samtaler ever. Helt plötsligt får man förfrågan om jag  kan låna ut mitt playstationen till en fest i helgen som jag för de första inte är bjuden på och skulle jag bli bjuden är väl för att de nu ville låna mitt playstation och för de andra så umgås jag inte ens med personer i fråga, känns nästan som hon skrev till mig bara för att se om hon kunde få låna de av mig snacka om att dum förklara sig.

Köp dig ett eget slipper du dumförklara dig, jag är inte blond så du vet!

jag har blivit utammand...

jag har tydligen blirvit utmannad av jenniepennie, jag ska tydligen skriva 7 sanningar om mig själv.

1. Jag är singel och lycklig
2. Skoltrött
3. Patrypingla nr 1
4. Jag har ett hett temparament
5. Jag tycker om one night stand
6. Jag är körkortslös
7. jag jobbar "vit"

Nu ska jag tydligen utmanna 7 personer men jag utmannar er som läser och ni vil jag se att ni svarar också!!!!

Så jäkla ARG!!

I går hade jag tvätt stugan och glömde totalt bort att hämta tvätten så när jag kom på de hade strömmen bruttits i tvättstugan och jag kunde inte få ut min vit body som låg där och när jag skulle hämta den idag är den borta!
Varför sno någon annans kläder så jävkla dålig stil!!
Pappa tyckte jag skulle anmäla man läser tydligen ofta att folk tar kläder i tvättstugan


Renovering på G!

Jaha igår anlände karl som ska hjälpa mig att renovera uppfräschning bli de i kök och vardagsrum och självklart blir de för och efter bilder. Köket är klart redan i kväll *me glad*





Ja som ni vet skrev jag om ett katastrof till sexparty för ett tag sen och fortfarande skapar det dramtik hallå lägg ner!?
Ja som tur är har jag bestämt att aldrig  engagera mig i något sånt är mer!!!!
orka med!!



Dessutom kanske kommer ihåg att jag tävlar mot min syster medans jag står och trampar på samma plats har hon gått ner 9kg, duktig hon är!!
Och nästa helg kommer hon på besök får nog leva på vatten och knäckebröd till dess. Haha

helgen i bilder=)

Vill bara tala om att jag hade en kanon påsk bättre än förväntant och utgång på påskafton var wonerful=)

Långfredan!

image36

        

image38
Thanx girl för en trevlig fest=)



Påskafton.
3 ballonger lämnades jag endast efter mig =/ glömde de viktigaste och de var på statt och vi ni?
Jag kom in
Dessutom hånade vakten mig för att ahn nekat mig att komma in på långfredan *grr*

   

Singstar, Carro we rock!
Snart kommer de bevis på detta=)

Helgens samtal ....haha

Påskaftonmorgon började med att vi var riktigt hungriga jag och carro. Carro ringde pizzerian och då var klockan 1000 dock öppnade de inte förens 1200 så här lödd samtalet

Carro: Jag undrar när ni har öppnar

Pizzamannen: När vill du komma?

Carro: Nu , haha

Pizzamannen: nej de går inte ugnen är inte varm än... ni kan komma kl 1100

Jaha så vi knalla iväg till kl 1100 då han var så snäll och öppnade för hos en timme tidigare

Me LIKE=)

image34

rättelse!!

Rättelse från föregående inlägg: Inga keno ballonger utan TRISS ballonger så vet ni!!

Glad påsk...

image32


jag har kommit på en rolig sa som ska bli mitt påsk önskande under kvällen jag ska lämna efter mig en gul ballong på alla ställen jag besöker under kvällen =) så ser ni en gul keno ballong som ligger är de jag som varit där =) töntigt men kul haha. Alexz synd att du inte kunde hänga med och mindre roligt att du önskade att de skulle regna på oss hmm.... dock är stormen här nu sitter och kollar ut och de haglar som attans så din önskan kanske går i uppfyllelse och de är jag inte ett dugg glad för.

Och sen blir jag trött på folk som ska sitta hemma och tråka för att de var ute igår va är de för gamlingar jag umgås med =/ bara så ni vet kommer jag och carro röja utan er !!!

GLAD PÅSk PUSSSSS!!!
image33



kunde inte vänta

Nu har jag korkat upp jag och carro sitter och dricker malibu!!!!!!

Stört skön brud!!!! PPPPAAARRRTTTYYY


Spasmer lördag!!

Jahopp då sitter man här i alexz soffa och får höra att jag uppdaterar för lite i bloggen och carro min vän ska skriva "döööö blogg jävel!!!!" klockan är 1205 och jag har dragit i mig en pizza och väntar på att få korka upp igen=) hoppas klockan går fort. jaha igår kväll var man full å glad men kom inte in på statt men hallå va är de för fel på vakterna?! Vart är världen på väg egentlgen jag trodde man gick på krogen  full!!!! inte nykter haha. Sedan får jag höra att carro har tagit piller dumma människa ojoj. jag gick iaf ner till kvartets krogen Woodys och lyssna på en sugit karlskoga band inget emot nocie direkt! Och full som jag var så ragga jag på hela bandjävel. Men som ni vet är de påskafton idag och de blir ett nytt försök och hopp om att komma in 3 liters tetran väntar på mig wieooo

image31

Skicklighet?? jajemensan...!!

Ja jag vill iaf kalla de skicklighet även fast andra säger att de är tur!! Som alla vet är de ju kval i hockeyn nu och de seaste dagarna har jag självklart tippat för att se om man kan få in några slantar och de har ju gått riktigt bra =) Har vunnit båda dagarna och detta är väldigt tacksamt i plånboken så här före löning =)
Baren här kommer jag !!



image30

Ångest =/

Alltså jag känner mig lite ångestfull för morgon dagen men de är faktiskt inte mitt fel att mina word program inte går att öppna har ju  en förtsående lärare så jag hoppas de kommer gå vägen...=$

image27


Jag kolla på singing bee nyss vilket skämt program men ändå skulle nog vilja va med och sjung en trudellut skulle nog bli storslaget tror jag =)

image28



Dessutom har jag faktiskt också börjar titta på den omtalade serien tusenbröder, hur komme de sig att de är så omtalat när de vissades år 2001, jag missade då och ska inte missade de nu när de kommit på tal igen. Dock förstår jag inte riktigt var de är så himla bra med de, men de duger att titta på 5 avsnitt avklarade.

Nej nu blir de Wallander!!

image29


Parkeringsböter =$

Då var man hemma från än trevligt shopping tur fick med mig hem några kläder så nu måste jag festa till lite när jag fått så många party outfits =) inte så ofta man kan skryta om de. Tycker alltid man har samma gamla problem när man ska ut. Har ni samma problem?

Vi (carro å jag) passade även på att träffa Linda och fika och snacka dynga med henne mkt trevligt om jag får säga och en en gång kom vi att prata om Aiya Napa även massa blogg prat tror vi håller på att bli hjärntvättade av denna blogg hysteri som är.

Men när vi ska ta ut bilen från P-huset så vad är de som sitter där på bilrutan, om inte annat en parkeringbot *grr* dock var den inte på mer än 200 kr tack och lov!




Mina köp!!


Grå och vit body, Gina tricot 129:-/st
Grå kjol med dragkedja, Gina tricot 149:-
Svart kjol med dragkedja, Monki 250:-
Svart kläning H&M 298:-



image26



Shopaholic......

Väntan är över nu drar vi till stor stan och shoppar var alldelles för länge sen.....wieooo =)=)=)



image25



Aldrig mer ...=)

Jaha då var man uppe och att vara uppe så här tidigt en söndag hör inte till mina vanligheter. Jag hade för länge sen att bestämt att de skulle bli en "vit" helg och detta skulle jag promt vara också.... klockan närmade sig halv åtta och jag började få abstines för att jag inte korkat upp ännu ..... vad ska jag göra? ja ett alternativ var ju faktiskt att hoppa in i duschen och sätta ¨på sig party outfiten men då skulle ju min vita vecka gått i stöpet=/
Istället ringde jag och uppehöll syster yster och snacka lite skit med henne i 2 timmar och då var ju klockan faktiskt närmare elva och jag hade klarat mig igenom den största delen av kvällen utan alkohol *goodie me*
Halv tolv ringer de på dörr och jag snäll som jag är öppnar och de slutar med att drumeln lägger sig i min säng och sover.... så en natt på soffan vad är de? Dessutom har ju alexz sagt att min soffa är underbar att sova på och hon om någon borde ju veta som slagga på den i stort sett halv hösten =)



Jahopp.... har massor att göra idag eller ja .... ska skriva en uppsats till imorgon och börjar få lite småt panik eftersom jag inte har börjat med den än men lungt tänkte jag, de skriver man ihop på en dag, men ICKE mina word program har slutat fungera och detta meddföljer stor konsekvenser eftersom jag redan skjutit upp redovisningen och inlämningen allt för många gånger.
Så vad gör jag? Kan man ringa sin lärare på en söndag och förklara hur de ligger till?
Mmmm mitt första alternativ är iaf försöka låna mig en dator under dagen.
Kan ju inte skriva den förhand!!!
Först väntar en shoppingrund Karlstad och sen får jag ta tag i detta problem!
WISH ME LUCK!



image24


fy bubblan!!!

Jaha då är man hemkommen från och haft prov i psykologi och hur de gick vill jag inte ens tala om men får skylla mig själv när jag inte pluggat ordentligt =p Men de har hänt något annat som är kul iaf... min gamla arbetsplats ringde och fråga om jag ville jobba där idga och imorgon och de är ju super=) pengar säger man aldrig nej till desto mer kan man ju handla.
vad ska ni göra för kul i dag då?

Nytt i garderoben=D

Jag klickade precis hem två kläningar från laredoute hoppas de passar bara. Oftast så är de ju alltid något fel när man köper genom postorder. Men jag håller tummarna!!!


image22


image23
Laredoute@

Jag också....

Jag föll för grupptrycket haha! Efter att ha sett de omgjorde kreaktionen på denna kjol som Engla gjort blev jag genast kär i denna kjol =) kommer bli super snyggt med en body under och mönstrade strumpisar =)


image21

Vad tycker ni..?

Är de bara mig Elin kling inspirerar? jag har sett henne ett antal gånger med högklackade sandaler klänning och hela strumpisar och detta tycker jag är störtskönt snyggt. Men har inte hittat de rätta skorna än men nu ni ska kanske. Dessa två liknar varandra. Vilka tycker ni är snyggast?


   image18
image19

               Dessa är från Zara.                              Dessa är från Laredoute.








helt mörr...

Du har man varit ute och vandrat i två timmar duktiga vi är =) dessutom regnaden hela tiden  mer eller mindre. De skönt och komma in efter halva vägen började sipra in vatten i mina skor *usch* nu är jag mer mörr i kroppen än någonsin kan knappt böja mig =)men de är skönt när man känner hur hårda låren och rumpan är. Nu är jag på G sis! och har även fått i mig lite mat bestående av kyckling och ris så nu är jag mätt och belåten också... men grymt sugen på glass är detta en empidemi el? vart jag än går in och läser skriver alla om glass! fy på er! Men ska försöka stå emot de är ju bara torsdag idag. Har ni pysslat med idag då?
image17

Träningsvärk!

Tro de eller ej har jag faktiskt träningsverk tycker inte ja träna hårdare i går än vad jag brukar, jag menar 1,5 timmes promenad och 1 timmes benpass på gymet var inte jobbigare än vanligt. Jaja tycker de är skönt med träningsverk då vet man att man lever =). Snart Ska jag och vänen gå ut på en långpromenad i Aggerudspåret. De dugar ute men de ska inte stoppa oss See yaa!
image16

Lika som bär =)



En av dessa bakgrunds tjejerna är grymt lik my beloved friend Caroline=)

stekning...

då har jag varit och stekt mig i solariumet en sväng =)
Jag kom och tänka på den där reklamen när alexandra rappa (stavar säklert fel) kommer och  lägger sig bredvid annan tjej i solariumet ,paff man skulle bli om de hände en själv haha.
Om jag inte minns fel är de väl reklam för ladda lagligt!

image15




De finns folk till allt....!

Nyss hem kommen från ett hårt styrkepass. När jag tränat klart och ska precis gå in i bastun då kommer de in en kines familj och hela familjen ska dusch?
Trodde att duschrummet var för de som hade tränat? har de inget dusch hemma och uppe vid kiosken sitter pappan och väntar på att hans fru och barn ska bli klara och inte nog med de slänger mamman blöjer hej villt i papperskorgarna ska inte de ligga i de där gråa påsarna på toan för att hindra lukten att sprida sig i hela omkläddningrummet!?
Ja de finns då folk till allt!


image14
 


Äta nyttigt = viktnedgång?

Jag tycker de här med att äta nyttigt börjar bli en riktigt trend är de bara jag som inte följer den till pricka?
Jag tycker jag äter nyttigt oftast bara fisk, kyckling och mkt grönsaker men de är klart att de slinker ner onyttig mat i bland.... Jag har har hört att allt går att äta fast i måttliga mängder men är man vad man äter?
En trend är nog iaf eftersom man kan läsa på varenda blogg om träning, kost och beachen 2008.

Jag hade en mycket intressant disskution om vikt, motion och points med min syster.Grattis till henne som gått ner 5 kilo detta är en god start på vägen. De känns som att jag står och trampar på samma vikt hela tiden. Nej nu är de nya tag inget godis och mkt mkt motion.  Det som fick mig att ännu mer att bli taggad var när min syster på skämt säger till mig att  -ja nu blir du den tjockast av oss syskon. Hallå?!
tack för de komentaren!

Vi ses på vågen syrran!!!

                                                                        
image13

bloggdesign=/

Detta var mig ett svårt projekt att få till en snygg design har nog läst hundra sidor om hur man ska göra och detta är resultaten =/

Nej nu lägger jag ner!

Hjälp...!

Efter ett samtal i Lördags kväll hade jag lovat en kär vän att bjuda på mat, ja tro inte att jag hade glömt bort detta nu utan jag hade bara förträngt de i mitt undermedvetna var på jag får ett sms.

"Du kommer väl ihåg att du ska bjuda mig på kycklingsoppa idag vid halv fem?"

Ja men visst får hon till svar och de var bara att fixa till en god middag.
Efter ha avnjuttigt en god kyckling gryta med coscos så tog vi hos en promenad för att dels motionera och prata av oss lite ......

Under promenaden träffar vi på en "bekant" vi följer och tittar på hans nyrenoverade lägenhet och helt plötsligt får jag panik av att han har fixat sin lägenhet med snygga tapter och färg.
Jag hatar hur min lägenhet ser ut för tillfället jag skulle säga att den behöver en makeover, även fast alla säger att den ser fräsch ut behöver den en makeover på vägarna möbel mässigt är hur nöjd som helst
Detta är nog ett problem som jag får ta tag i till helgen!

Inte nog  med de så visar de mig den äckliga "clowen" från SAW 1, och detta kunde jag förstås inte sluta att tänka på de tog mig fyra ggr innan jag hade tagit mig igenom SAW 1 och där står jag nu och trampar.
Att ha den där dockan i lägenheten skulle jag aldrig kunna sova var på han skojar till de att man skulle sätta dockan framför ansiktet på mig när jag sover och sedan väcka mig.
Alltså för de första lär jag få en hjärtattack och även rycka av hans fula huvud.
Och efter att tvingat min syster att se Det med mig när jag va mindre har jag alltid ogillat clowner jag tycker de är hemska och äckliga att se på!

Varför tvingar man sig att se skräck när man inte en vågar sova sen?

image12






intrigerna slutar inte där.....

Efter en heldag matlagning och stök så dök tjejerna upp till min så kallade ladiesnight och först på tur vankades de sexparty, som ni förståt blev de totalt misslyckat. Uppläget på detta party var katastrof och inte alls vad jag hade tänkt mig hann inte ens dricka ett glas vin innan tanten pratat klart och sedan satt vi där och fick känna och titta mmh=/. Sedan slog vi oss till bords och åt den fantastiska plockmaten jag själv lagat ordning sedan drog tjejerna?
VA?! skulle vi inte festa och ha ladies night hela kvällen?

Där satt jag och caroline med ett glas vin i handen och trodde inte alls våra ögon...... jaja de var bara att ringa dit det riktigta fest folket.... de sviker aldrig. Först i dörren stod våran egna fyllda 30åring där efter dök pinglorna madde och emma upp. Sen kom en typ som vi då hade kommit fram till att han skickat samma mms till två av dess tjejer som gjorde mig sällskap och detta tyckte vi var avsevärt roligt och kunde förstås inte hålla tysta om detta men denna typ ger oss inget svar på tal...!

Att sedan börja snapsa var inte de klokaste jag gjort "botten upp och resten i håret" detta medförde en tidigkväll för mig och en borttappad plånbok *upsi*. Medans jag var allt för full och störde mitt sovsällskap med höga snarkningar (jag är förskyld haha) så åker min bästa lilla vän på stryk på tjejtoan
hallå hur kan jag missa detta?!


          

  image9

Att detta skulle skapa såna intriger.......

Ja då sitter man här som alla andra =)

Kunde faktiskt inte låta bli när jag märker att mitt totalt misslyckade sexparty skapar sådan intriger de är ju allt för härligt =) och detta gör att jag måste länka till den underbara intrigsida läs och njut! metrobloggen.se/jenniepennie. Att min släkt har varit udda har jag väl alltid vetat men dock tror jag att de skulle bli den perfekt såpan och jag lovar er att med all säkerthet att ni skulle gilla de, mer intriger får man nog leta efter haha. dessutom vet  jag att de finns någon som skulle hålla med mig. Funderar starkt på att sälja min underbara idé till femma vem vet ni kanske ser denna underbara såpa nästa vår =).
Jag tror såpan skulle innehåll mer bråk än kärlek och dessutom skulle nog varje familj ha sin åsikt och vi skulle genast bilda gäng mot gäng. 

image4

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0