Boy´s not fit in my life

alltså nu vet jag varför jag gillar mitt singel liv och kommer förmodligen att sluta där också, blir väl som pappa och jag skämtar om att jag åker till Danmark och inseminerar mig, haha. Tack och lov att jag har en rolig ute kväll att se fram emot i morgon =(.

Love is bullshit!

Håll tummarna för mig....

om ca 2 timmar ska jag infinna mig på arbetsinterjuv hatar att gå på arbetsinterjuv men vad gör man inte jobb vill man ju ha =) så håll tummarna för mig nu!!!

Cruise alá girl =)

Okej jsukt dåligt av mig jag vet men de här veckan har varit deprimerande fan arbetsklös är inte min grej rädda mig från skiten ja pallar inte längre, fan helgern man ser fram emot .....buhuuu. Jajja till saken den är att kryssningen var super kul och så jävla kul att vi verkligen blivit är riktigt girliegäng =)



   
Girls on the cruise



Håkan bråkan från "färjan baren"



2500:- riksdaler som hittat

 

men jag fick klara mig med en liten och de var väl bra de för usch vad jag var bakis dagen efter kunde inte röra mig ens, haha men pappa sa att de var självförvolat men tror han ljuger =)

Vindrickning

wieoo jag dricker vin =) och är massa kuligt folk på bussen ,,,,,, vi ses i dimman

jag är sjukt.....

pigg och har precis kollat klart på säsong 2 av lipstick jungle, vad ska man se nu då? He´s not i to you maybe.... om sju timmar ska jag upp och förberade mig för helgen äventyr och har inte packat ihop mina saker än dessutom kommer de nog sluta med att väskan innehåller 4 outfits i stället för en för jag inte orkar prova ut en innan och kommer gå på känsla när jag har en massa vin i kroppen, men vadå de är väl då man är snygg i allt? Iaf så tycker man de=) Vad ska man ha på sig när man åker, mmmh trodde jag bestämt mig men samma gammla visa kommer kläderna ligga över sovrumms golvet när jag går ut för att låsa dörren, I-lands problem ja man kan tyckte de om man är i mina skor. Ååå vilka skor ska man ha med sig de som klämmer och är snygga? de som är bekväma men tråkiga? eller slutar de men att jag får gå barfota för jag glömmer alla skor hemma?! vilka beskymmer får helt enkelt packa ner lika många skor som outfits. Dessutom vill man ju ha något snyggt när man åker hem också *pust* jag har ton med kläder men inget som är bra eller så har jag använt de en gång. Får alltid höra att jag faktiskt kan ha samma klänning  på mig flera gånger, men hallå?! självklart jag de men hur kul är de? dessutom känns varje planerad fest alltid något extra och då vill man ha något nytt sen kan jag inte hjälpa att de faktiskt planeras mkt festar i mitt liv och av 5 så är fyra planerade men de betyder faktiskt att den femte festen hamnar jag i något jag haft på mig förut de ni =)

Oj oj, sova kanske, eller åtminstone för flytta med mig film till sängen då kanske jag somnar=) Har ni knepp om kläddfrågan så säg till.

Äntligen fredag....=)

Snart är de lördag och de drar vi på crusie tjejerna och jag, ska bli så himla kul och komma bort och göra något annat, wieooo tjejgänget är samlat och jag hoppas de blir bättre är förväntningarna och de är stora ska jag säga. Som vanligt har jag en massa helgern som är planerade med dess olika fester och resemål.

Den är veckan har de inte hänt mkt mer än, tvättat, städat, fikat och en tripp till örebro som vanligt alltså.

Lillflickan växer och växer nu väger hon hela 3200g=)


Wieoooo

I dag fick jag ett myckeet välkommande samtal, jag ska på arbetsinterjuv nästan fredag, de muntrade upp dagen en hel del faktiskt så nu är de bara att hålla tummarna och göra en ett bra intryck så kanske jag ror hem de här =)=)=)

Livet är allt tråkigt i bland....

Av något viss blev inte detta inl'gg publicerat igår , mmh

Man klagar när man jobbar häcken av sig man klaggar när man är arbetslös när fan är man nöjd? jag håller på att gå under och de suger att veta att de kommande dagarna kommer gå i samma anda =( deprimeerad blir jag rent ut sagt. Jag ska iaf börja träna på måndag så jag ha något att fördröja vardagen med, just nu gör jag inget annat än att tvättat och städar tycker jag och ändå ser lägenheten ut som hej kom och hjälp mig. Jag han inte ens tävtta klart idag så fick ta tvätt tid imorgon med=/ men som sagt har ju inget annat för mig haha. Men ska försöka komma ihåg att tvätt mer en en gång i månaden men fy va de är tråkigt och jobbigt bära ner tvätten springa och hänga upp den och sen gå ner och hämta tvätten.

Fick mina kläder från asos idag och vilken ren besvikelse blää en linne var helt okej men resten fy i helvete. Och jag måste ha kläder till the crusise i helgen samt till den inplanerade sthlm visiten. Jaja ordna detta på något viss gör jag alltid. Vad hittar på nu då? en film kanske ja de får nog bli de först ska ja

En bild säger mer en tusen ord....



eller två....


Momme på Tv

Glömde ju min Mormor var med på antikrundan idag =) Bläddra er fram till ca 39.35 så kommer hon älskade söta mormor=)

Mormor tvdebutt=)

Göttligöttgött

Härligt var de på gustavsvik tack och lov att vi tog med relax för de var hur mycket skolklasser där idag så man kunde gå upp dit och bubbla i bubbelpolen och få lite lugn och ro=)

Imorgon ska jag och häls apå min brorsdotter *längtar* ska ta massa kort =)
Sen blir de bio med alexz vi ska se den nya fredag den trettonde men frågar för om jag kommer våga sova själv sen haha något som vill dela säng med mig ?

och ingen har chockerat mig och bjudit ut mig på dejt på lördag är riktigt besviken, haha!

jajja så ser min dag ut imorgon då vet nu =)

Pyssla om sig själv....

Om ca 45 min åker jag i väg till gustavsviks relax avdelning de ska bli fint fint de =)

gissa vad?!

Vet ni vad jag har bestält klipptid på bobbys Hårstudio, hur kul är inte de =)

Vinterwalk

Nyss kommit hem från än långpromenad i solen, härligt härligt. Tills jag blir kvitt förskylninger ska jag försöka på mig en promenad varje dag sedan blir de gum som gäller=). Ska slänga i mig lite mat och sedan verkar de som de blir en promenad till och sedan spa kväll med Emma i kväll. Myspys=)

see ya later

Perfekta hemmafrun

Jag kommer nog bli en riktigt bullmamma jag tycker faktiskt de är kul att baka, så har bakat bullar i alla hast eller ja vad gör man inte när man går hemma hela dagarna  *pust* snart varit helt arbetslöls utan att jobba i sådär ca tre veckor och jag kommer snart döö av denna tråkiga vardag som väntar nästan alla mina kompisar jobbar medans jag inte ens gör något vettigt med dagrana men ska faktiskt börja träna till veckan om förskylningen lägger sig=)

Just de jag gjorde faktiskt en mumsig äppelpaj häromdagen också, när jag bakar åker jag alltid hem med de till pappa jag smakar och sen är de bra för mig tur de annars skulle man väl lägga på sig ännu mer.....

  

Skulle nog bli den bästa hemmafrun kan både laga mat och baka och ändå är jag singel ?!

Tredje gången gilt=)

I helgen som sagt vankades buggdansning till black jack. Och självklart dansade jag =) träffade en mkt trevlig dans partner som jag för de första har ett minne av att jag träffade på harrys i lördags också, mmmm lite ångest att jag inte minns de så väl för de hade jag gärna gjort =) får hoppas vi träffar på varandra en annan gång. jajaj mkt trevligt helg och födelsedags middagen var lyckad den också bilderna får tala för sig själv =)

   




Happy Birthday kid and me=)




RSS 2.0