Tvåvåningssoffa!!!

Jag surfade in på min syster blogg och hon hade väl satt in för härlig bild på sina hundar =)


Black jack kvällen till ära

För nästan ett år sen var jag lika laddad inför att gå på wickan och se black jack, jepp wickan ändå gången på året jag går dit=) Förra året kommer jag inte ihåg ett skvatt och bliderna fick tala för sig själv jag hade ca 50bilder från den kvällen var bland annat jag som tar hälfter vid scenen och sen någon som tagit bilder på mig när jag står och possar med bandet, haha! vilken FAB kväll mendenna kväll ska vara bättre. Snyggare klänning och snyggare frisyr, haha! Men ack ska de bli fler bilder, fast då kommer väl jag bli kallas stalker=)



2008-02-08

Faster - Jag är kär

I flera månaders väntar har äntligen min brorsdotter fått komma ut till världen och hur söt är hon inte dessutom. Jag är kär och skulle kunna låna hem henne ett tag =) men hon är sjukt liten min sötaste men de växer ju snabbt så snart hinner man väl inte med.

Någon sa till mig att faster får mig att bli gammal?! hallå jag är ung faster och den bästaste av alla=)


Välkommen till världen
Tilda 2009-01-21
2600g & 49cm



 

Blogg uppehåll...

Okej efter ca en vecka blogg uppehåll har jag bestämt mig att jag ska både ta bort lösen och fortsätta skriva, jag har funderat fram och tillbaka hur jag ska göra och de är grymt tråkigt att ha en blogg med lösen?! och dessutom ska väl inte de som hänt få mig att sluta blogg, tycker iaf inte jag.

Ska man skratta eller gråta....?

Jag tycker de är grymt tråkigt men lösenords skyddad blogg, tåls att tänka på iafmen just nu känns de som de rätta och jag kanske kan få skriva va fan jag vill utan att man en lördag kväll blir utskälld och sedan att de går över till en sån ilska att man helt plöstligt är hatad av någon som man trodde var ens vän?! Jag har min blogg för att skriva av mig och om jag nu haft en dålig dag på jobbet tycker jag med rätt att jag kan få skriva de min menning mitt tycke. Jag har aldrig pekat ut någon på bloggen varken skrivit namn eller något annat. Att ta de man skriver ibland med lite ironi och som skämt är tydligen för svårt för vissa att fatta. Jag skriver tydligen också bara en massa skit varför ens läsa min blogg om man känner så. Och blir man så uppröd och kan lägga så mkt energi då är de fan för mkt. Jag orkar iaf inte tänka mer på detta.

Ska väl kanske lägga in att jag "älskar" mitt jobb, hoppas de känns bättre för dig att läsa detta.

Nya dag, Nya utmanningar

Min utmanning idag blir väl att försöka ta tag i lägenheten så den bli skinande ren, mmh hur de nu kommer gå haha jag tror inte de kommer hända idag men ska göra ett gott försök iaf, har ju faktiskt till nästa lördag på mig att fixa du de vankas coopfest NR:5 hos mig =)

Johanna jag misstänker att du hoppar i taket nu när jag börjar blogga igen,  haha=)

RSS 2.0