Snyggast, sexigast i kväll?



<3  I´m a bunny to night <3

Första snön....

Jag tycker alltid de är kul med första snön=), och faktiskt idag kom de små snöflingor ner fallande från himlen dock var snöblandat regna och de kommer inte ligga något kvar=(

Imorgon är de iaf hallowen fest längtar dock ska jag jobba några timmar först 9-14

Have a nice weekend!!


MIn systers fina saluki i vintermånad.

Päls päls å päls, deprition?!

tjena hejsan.... hem kommer från en dag i örebro så klart kom jag hem med en massa påsar är  farligt att åka och handla. Jag köpte bla en pälsväst =), så nu innehåller min vintergarderob bla pälsväst,pälsjacka, skor med päls och en pälsmössa hehe va blir de härnäst?! jag köpte även två underkläderset från twilfit och de sitter som smäck wieooo. CArro och jag lyssna på världen bästa låt på hemvägen dock blev man jävligt fundersam och börja tänka en massa fast de har jag väl gjort ganska mycket på sistone och demästa handlar om jobbet men jag kämpar på och ajg har ju goa människorsom jag jobbar med ni vet vilka ni är och ni är guldvärda =)

Dock sämsta nyheten jag fick i fredags, ni vet min snygga securitas vakt? hallå han har fanimej unge *gråter*
Och sen har jag ett svagt minne att jag flirta stenhårt med en kille som har tjej i lördags hehe måste alla intressanta killar vara upptagna?!buhuhu

Nej vet ni vad? jag längtar grymt till helgen du vankas de maskerad i karlstad och drinkevening på lördag med tjejerna från jobbet, killar grymt bittra för att de inte får vara med HAHA


Inge löne spec men....

en london resa beställt =) ca 2000kr för flyg och hotellsom hittat och vikommer på oxfordstreet de duger dock får vi väl hotel som vi betalar för men men ska inte sitta där och häcka. HAHA. Dock är jag grymt irreterad att de inte kom någon lönespec idag heller ....mmmh fan och så glömde jag visa kortet såkan inte ens kolla om de kommer in några money till mig imorgon....buhuuu nej nu ska jag latta miginnan man ska upp och jobba igen =/

Hallowen snart?!

Alltså behöver väl inte skriva såmkt om den är bilden, men bara att jag älskar att bjuda på mig själv, haha kan säga att jag förgyllde någon/någras dag på jobbet iaf =)


drinkevening =)

I går vankades drink kväll med elin och kan säga att de var super kul ojoj munnarna gick i ett haha ni hade inte fått en syl i vädret haha=). Och väl på statt har jag inte min biljett som pappa snällt hade fixat men men in skulle jag och de var bara att pröjsa =/. Och jag träffade snyggingen alltså som Elin säger att jag alltid har svar på tal men för en gång skull blev jag så stumatt jag knappt fick fram ett ord. Han är de snyggast jag sett på länge, VILL HA!!!

Elin när blir nästa gång?


hata hata gris......!!

Alltså vet inte om jag ska skratta eller gråta, skrattar gör jag för männsikan är helt hjärndöd, gråter gör jag åt hennes vägnar om hon inte har annat att lägga energi ¨på, de gör jag att jag ännu mer hatar min så kallade arbetsplats förtillfället. Trodde om hade en ide om förbättring man skulle tala om den och man löser problemen som egentligen inte är några problem nej istället skriker männsikan bland kunder och sedan pratar skit bakom ens rygg och dessutom tycker att jag fanimej inte ska komma och tro att jag kan tala om för henne vad hon ska göra eller inte göra jag är ju faktiskt mycket yngre. Ursäkta? försökte lösa hennes jävla problem men fan får man för de jävla subba!!!!!!!. Och att männsikan inte har mage att kunna komma fram till mig på en gång och säga hur hon känner är lågt. När jag dessutom talar om för henne att hon gärna får komma til mig på en gång och vi kan lösa "problemet" som VUXNA människor gör hon grimascher och  påstår att jag kallat henne för någon jävla prao elev VA?! var hon få svar på tal att hon nu får lägga av och hitta på en egen version typ. Alltså ärligt ska man behöva utstå för något sådant el? vem är barnlig?! Knappast jag som skriker dagarna i ända för att hon inte klarar av byten i kassorn och bli crazy frog inte så nice framför kunderna kanske och tror ( jag vet) knappast  att de är som bara lagt märke till detta ett jävla sett och dessutom försöka snakca skit om mig med folk som inte bryr sig och sedan hota med att gå till chefen. hallå? va ska du säga? jaja knappast att jag är rädd för de vet att jag har folk påmin sida och tror knappast att chefen tycker de är ett världs problem.

Pust fan va jag längtar till imorgon elin pelin=)

Hur de kan vara...?

Alltså visa dagar tycker jag jobbet känns piss och jag vill bara därifrån vill fly och aldrig komma tillbaka men som kommerdesmå ljusa stunder som gör att jag faktiskt tycker de är roligt att komma dit, men oftast beror ju de på vilka man jobbar med, speciellt roligt är de när lilla tjejgänget är på plats. men värst är de när raggaterna är de och ja ni som känner mig vet vilka jag menar man skulle ju behöva byta ut halva personalen iaf mot nytt och fräscht. Dessutom skulle de inte göra om man tar in lite nya rutiner och skippar de gammla nytt arbetsplats nya rutiner de behövs sådeså!!!!

Lycka är ni tjejer ni gör de kul på jobbet=) sen är de ju inte helt fel när snyggingen från securitas är där haha!

Hehe eller när sånt här händer, när man bara ska krama en kålrott =)

http://peckisch.blogg.se/2008/october/haha.html

ledig...skola...bio...pucko

idag har jag varit ledig gjorde lite nytta iaf skolan har inte varit direkt den största priotet just nu men måste bli ändringar på de!!!

Idag var jag på bio med pappa gissa va vi såg?! RALLYBRUDAR den var riktigt bra och efteråt åkte vi till sibylla och åt raggar meny med PUCKO, haha van fan kul ni som sett vinjetten av filmen kanske fattar hur kul de är =)


Akta er örebroare=)

Nu är vi (carro å jag vem annars) i örebro och ska göra örebro osäkert de ni! ska dessutom inviga en hel drös med nya plagg så vi ser ni någon pangbrud på O´learys så är de JAG!!!


PS: Visste inte att man kunde komma till jobbet bakfull och stinka sprit?! kanske ska testa de och se om de är lika populärt att jag gör de, men nej sänker mig inte till den nivån. DS

J*vligt irriterad

En dag på jobbet och jag är inte direkt på bra humör efter den j*vla stressiga dag som vart. Irriterande att alla är på möte hela dagen så vi "extra" personal sliter fanimej häcken av oss och dessutom efter de högre mötet så är de personal möte och jag hade gärnat viljat gott och säga några väl mennande ord om förbättring, men nej som vanligt blir man tvingad att stå i servicedisken när man egentligen har kassa för att de ska kunna gå på mötet fin okej då. Men att alla tar förgivet att jag vill ställa upp klart man gör de men kan man inte fråga istället för att komma med en j*vla massa kommandon?!!. Barar för jag jobbar så tar för fan inte förgivet att jag ska ståoch slita självi servicedisken när ni inte själva vill de! jag är väl på jobbet för antagligen har en annan arbetsuppg har ni tänkt på de? Något jag är väldigt syr för också är att man aldrig kan få de där j'vla schemat i tid någon gång fredag imrogon och jag vet inte hur jag ska jobba nästa vecka de är fanimej illa!!!

Känns som ett negativt inlägg men är tvungen att skriva av mig och jag vill verkligen poängtera att jag inte skyller på någon! Bara haft de jobbigt på jobebt. Okej tack för idag =)

Mys Pys

Jag är precis hemkommen från en mkt tevlig promenad.
Men egentligen borde jag gå och lägga mig (23.56) ska ju upp och jobba imrogon och börjar 07.48 de vill säga att jag behöver gå upp ca 06.00. Men vet ni jag längtar till jobbet får jag träffa min underbara K-hamn tjejer och jag vet ju att ni saknat mig också =)


RSS 2.0