100 nysningar.....

kan de verkligen vara bra jag har hört att hjärtat stannar varje gång man nyser. Jag har iaf varit hemma från jobbet med en snorig näsa inte kul.Käner att jag inte har tid att vara sjuk, har prov på fredag och jag har inte orkat öppna boken än dessutom vill jag inte massa jobb heller men imorgon är demin lediga dag och de betyder en dag till att vila ut och sen blir de jobba på torsdag. Dock pallrade jag iväg till affärer förut och köpte mat. Fan va fint de är när de är HÖST ute=)


Sjuk och pyssel

Jag jobbade några timmar idag tack och lov att jag slutade kl 1300 orkade inget mer=/ jag är jätte förkyld och har feber *pust* legat i soffan sen jag kommit hem imellan åt har jag klistrat på paljetter på min väst, hittar man inte de man vill ha får man fixa till de själv=)


Tänkte alltså härma klingen väst =)

 

TROLL?!

Alltså okej jag fixade inte håret innan jobbet idag men vad är grejen? till och med kunderna la märke till min kalufs och tyckte jag såg mycket trött ut i mitt rufs, jag kankse gillar att ha de så har ni tänkt på de kanske?! första kommentaren jag får när jag kommer till jobbet de är av Karin som frågar om jag glömt borsta håret, ja kanske de jag hann väl kanske inte så håll käften va *HAHAHA*

Och Johanna tycker jag är bitter börjar jag bli som de bitterfitter som jag klagat på men jag är iaf en särklass för sig så de så=)och jag är en rolig prick dessutom,ALMONDY!

cooop å kunder

Jaha nu sitter man i soffan och äntligen stressat ner, jag förstår ärligt talat inte varför jag stressar upp mig när jag jobbar, känns dock somman ska vara på alla ställen samtidigt, servicedisken,kassan och hjälpa kunderna hur mennar ni att man ska hinna med? Är redigt trött på dessa kunder som alltid ska koommentera "de är tvåför 40kr" osv nehe de tror inte de går in i kassan eller jag har nästan lust att bara skrika rakt ut att kassajävel vet de!! men service riktad som man är säger man något snällt och ler=). En standar kommentar som man dock fårhöra i servicedisken hundra gånger om dagen är "en triss med vinst, tack" som om ajg inte skulle ta vinsten själv om jag visste om de?!

Igår dök de upp en busslass med kineser och kan lungt säga att de förgyllde min dag men sitt tjattrande och oförståelse, håller du inte med mig Karin?

Imorgon ska jag till tandläkaren *jippie* sen örebro, sedan väg och jobba några extra timmar som jag tackade jag till inte vet jag varför så här i efter hand eftersom jag ska på födelsedagsfest imorgon men av ren panik att jag inte trodde de skulle ordna sig med migpengar från csn så kunde jag inte tacka nej till någotextra pass.
Men jag hinner gå på festen iaf räknade ut om jag kommer dit till tio har jag iaf 1,5timme och dricka upp en vinare och de är ju inga problem haha=)

Nej nu ska jag kolla en filma tror jag, mmh om jag orkar God Natt!

PS: kan vi inte säga så här? att ni alla som läser lämnar en lite kommentar och ge er till känna=)

Coop fest nr 3

Heheh jag kan jag säga något mer än att de var super kul =) de här måste göras om och ja jag vet de säger jag varje gång, De började med att jag skyndade mig hem från jobbet du jag slutade kl 19 och de vankades party hos mig kl 20 ojoj bråttom men de gick de gör de alltid =) Vi blev en riktigt roligt gäng dock var de synd att alla inte kunde haka på att dricka sig fulla haha!!! jadu som vanligt blev de shotar och alla blev lagomt dragna jag beställde säkert fyra taxi bilar och sen visar de sig att de bara jag och carro som ska åka hehe ner till statt kom vi iaf och jag hade tydligen med kameran och sprang runt med så jag, johanna och carro fastnade på några bilder alltidlika roligt att kolla bilder när man vaknar nästa morgon.

   

   

   

Mingel på statt!!

 

Är vi fulla eller?!


Inte kul på lördag morgon när jag hörde klockan ringa och jag skulle upp för att åka till mormor och morfar de såg ut som ett bomd nedslag och kladdigt över allt what?! jaja jag packade min saker och gick ut och låste dörren och tänkte de där tar jag imorgon bara jag slipper se de nu.Sedan bar de i väg med lastbil upp till dalarna för att äta god mat haha!!



Skönt med sovsäng i lastbilen iaf =)

   

sliten? jamen visst, mums mums mat å ännu mer mums mums mat=)

Nytt på de nya....

  

vardagsrums bordet=) måste ha de fint när de vankas coop fest NR:3

Karlstad tripp & (plugg?!)

Idagåkte jag till carro till karlstad och fräffade världens bästa karlstad tjej och tåg en fika dock orkadejag inte carro vänta till tjejerna dök upp såvi åt lunch innan dem men en god smooothies blev de iaf =) Fick redan på att jag fick godkänt på provet som jag gjorde förra fredag wieooooo

   

har någon spytt!?

de var faktiskt dejag undra när jag öppnade maten som jag köpte på jobbet idag alltså de såg vedervärdigt ut fick nästan kvällningar att bara titta på de, men tro de ellerej så var de faktiskt gottt efter jag petat bort alla olivet borde de inte stå att halva matten innehåller olivet och inte bara stå "pasta med räkor och bacon" ni glömde skriva "och oliver" hahaha.?! Men Maria din mat såg inte heller så god ut och de skulle vara köpte från delikatsen?!




fest för hela slanten =)

I går var de vindrickning och utgång, För de först började kvällen super dåligt,hade inga kläder att ha på mig. haha halvtio hade jag iaf fått till de =) wieooo sen fick vi skjuts av världen goaste =) tack så mycket! Och vet ni vadjag glömde tydligen att stänga av musiken när vi gick så när jag kom hem i morse så spelades musik förhela området och jag undra vem fan som spelar så jävla högt så tidigt och när jag kommer till mitt hus du är demin musik som spelar ups inte bra haha.



 

tack för skjutsen bästis!

Födelsedag =)

Ja nu har jag ätit tårta hemma hos caroline hon fyller 24 år idag haha du är ett år äldre en mig fan va gött de känns =) Ska snart åka hem och svi om till party strassen =) och dricka ett, två, tre glas eller fler=) De är i helgen den riktigt festen är så ni vet så passar er på statt =) Jaja har också hunnit jobba några timmar idag och jag tänkte vara snäll och oköpa en liten present till henne så jag köpte franfärgning men de rekomenderar jag ej att gör de blev som de blev men ingen skilland och skiten börja svida i ögat dålig present alltså =$.

Have fun to night, vad ni nu ska göra.

Fy fan .....

för människosmyggling vi såg filmen trade i kväll rekomenderar den starkt men de är faktiskt helt sjukt att de finns såna jävla människor (ursäkta mitt språk). Att så många människor smugglas övergränsen till USA mot sin vilja är sjukt! jag blir rent ut sagt förbannad när jag ser filmen som faktiskt är baserad på dess verkliga händelser. Dessutom säljs sjukt mycket flickor genom akutioner för att de finns sjuka typer som vill ha dem för de är oskuldsfulla men herregud hur kan de göra dem mer intressanta att ha sex med?! När jag tänker på detta blir jag både arg och ledsen att de finns en sån grym värld och de sjuka är att ingen letar efter de kidnappade. Hur ska man kunna förhindra om ingen gör något. de var sjukt att se den menningen i slutet av filmen jag kan inte tro mina ögon att igen letar efter dessa offer. Ska de vara så här? Jag skulle kunna skriva hur långt inlägg som helst om dessa sjuka människor som gör detta mot sina med människor för att devill tjänna pengar eller att de är helt psykstörda ihuvudet och vill uppleva dessa sjuka fantasier.Nu är jag arg och ska ändå försöka sova, godnatt och glöm inte att se filmen den har ett budskap den vill att vi ska få upp ögonen. Hoppas de hjälper!!!

Garderob rensning och tacomums=)

Idag har jag rensat min garderob jag fick hjälp kan jag meddela jag kan annars inte slänga kläder har mycket svårt för de även fast jag inte använt de på mer en ett år men jag brukar ofta tänka att jag någon gång kan ha användning för de men brukar aldrig sluta så om jag ska vara ärlig oftast saknar man inte ens visa kläder man slänger i väg. Vart gör ni av er avlagda kläder?

   


Den här högen rensade jag ur,dock skickade jag även med carro och petra lite kläder=)
Fast tycker inte de blev så mycket mer plats ändå, hur mycket kläder har man?!
Tack tjejer förhjälpen=)



Tacomums=)

Äta bör man annars dör man! HAHA!



   

Jag har lite svårt för att laga mat tillsammans med andra somperfektionist som jag är vill jag helst att de ska vara på mitt viss. Fast jag har blivit bättre, jag kan tex komma på en gång när vi skulle göra tacos hosmin syster och jag blevtyp galen jag ville ha alla grönsaker i mini format och detta resulterade faktiskt till att jag alltid fick ta hand om grönsakerna till den mest maten. haha men visst syrran har jag skärpt mig?!

PLugga?!

I onsdags hade jag tagitl edigt för att jag skulle plugga,jamen visst tänkte jag. de började ju bra.Men var tvungen att ta en paus så jag åkte ner till stan med Tommy för en fika mycket trevligt han berättade om sin resa till canada och att de hade gjort en avsitikare till Las vegas, what?! vadå jag bli avundsjuk har alltid viljat åka ditså jag är som sagt måttligt avundsjuk. hmmm blev faktiskt inte mycketplugg den dagen om jag ska vara ärligt så jag tänkte att de får bli efter jobbet imorgon, men när jag har pratat med pappa i telefon ska de åka till örebro?! de tackar man väl inte nej till så jag bad att få följa med de var min pluggning de. Men fick iaf några klädesplagg hem  som om inte de är bättre. Hahaha.

Jaja detta roande jag mig med istället för att vara hemma och plugga

 

Kan meddela att jag gjorde provet idag och ja, jag svarade på alla frågor men de kändes inte till 100% bra men jag hoppas jag lyckas skrapa ihop poäng till ett Godkänt iaf.

Happy birthday =)

Bilder från världens bästa födelsedagsfest, ni som inte kom ni missade något!!
Assskulll!

Birthdaykids!


 

Gästerna:

   

    

   

Presenter:

 

Dance moves:

   
En vis tjej hann även med ett ombyte på kvällen.

 the girl´sgang, vi rockadepå statt=)
reprisi helgen?



       Before                                    After              
  

De vankades även födelsedagsfest


och detta krävde många förberedelser och självklart ville vi ju att de skulle vara perfekt kontrollfreak som man är, haha.

   

   

   

Bål och snittar, mums=)



Haha så här vi såg vi ut när vi skulle ut i regnet och tända marschaller vill ju inte förstöra frisyren haha!

cruise picture

Jahopp jag vet dålig uppdatering men de betyder att mycket händer omkring mig. Kan ju börja med Kryssningen.

Egopics=)

   

   

Gött ´å va pesionär=)

 

Tråkigt röj på båten, något måste göras. Vi ragga upp grabbar i taxfreen och bjödpå fest i hytten =)

   
mfl.

Så här nära spa´t kom vi, egopics
kan jag säga något annat än att vi gillar att foto oss själva haha!

   



 

här ser ni även en glimt av min nya tatuering=)


Uppdatering

vi sitter på båten gustaf och dricker innan vi kliver på hehe=) ha kul i karlskoga PUUUsss älsklingar

nu är vi påväg =)

Nu stter vi ¨på bussen ch dricker cider *mums* vi '¨är på väg och ska göra bussen osäker är ni förvånade? haha.


Cruise tomorrow=)

 


Imorgon blir de pol och soldäck för hela slanten, mkt alkohol coh god mat fan va jag längtar kommer knappt kunna sova yeah.

Blogg torka

Jag har fått höra att jag uppdaterar för dåligt så jag tänkte jag skulle berätta vad jag gjort på sistone, jobbat ovanligt? nej!.... sen har jag faktiskt äntligen TATUERAT mig (bild kommer snart) dessutom har jag börjar skolan och sedsan han jag väl med en liten fest i helgen fattar dock inte varför jag blev helt kalas kanon när jag skulle gå hem kvällen var för övrigt lullig men bra lullig kommer hem och sommnar med både kläder och så skor... ja så kan de gå hehe=) I dag har jag varit ledig med pysslat med allt möjligt och imorgon blir de skola och jobba sen dar jag på kryssning BIRKA PARADISE jag har ju föresten och fyllt 23ÅR (25/8).

RSS 2.0