börjar bra

efter ha kommit hem i går kände jag mig inte alls kry och nu mår jag piss och sjukanmält mig från jobbet..... usch och fy att man ska åka på nåt när de är festival i stan hoppas jag är bättre imorgon så jag kan både gå till jobbet och gå på PIP.
Nej nu ska jag sova eller krama toaletten.

Nu är jag redo...

Nu har jag laddat upp



   

Tack alexz för bärhjälpen haha

Bättre sent än aldrig

Nu ska jag äntligen lägga upp bilderna från båstad helgen,,,,, the lovley one. dessutom har jag lagt in bilder från fredag och förra helgen se neråt=), Tar tid att ladda upp *jobbigt* men jag vill ju så gärna dela med mig =)

      
Efter lite hjälp fick äntligen upp vad som skulle kalla vårt hem för några nätter.



   



   
Första kvällen. Peppes bodega med grannarna

 
Glas time på båsta torg.


sommardrink med jordgubbar *mums*

   

   
Party att our place, stort tält hade många fördelar dels hade vi tak över huvudet och
de lockade grabbarna till oss eller de va kanske för att vi var så snygga haha.


We like your moves=)

   

 

Kan bara säga att resan var underbar och jag kommer helt klart vilja åka dit igen =)

storkok....javisst

efter att nu helt plötsligt ha sovit i två timmar har jag fixat lite mat lådor.... de är hårt att ligga i solen och pressa dock så kommer väl jag inte kunna somna i natt nu istället men måste medge att de var mkt skönt att sova =)


   
Vad gillar ni mina kökskonster, räcker väl några dagar iaf =)

Smällter bort..

Nu är jag precis hemmkommen från stranden och jag har praktiskt taget legat och pressat hela tiden måste passa på när man är ledig. Åkte ner tidigt men madde å c/o men liam tröttnade och ville åka hem men som tur va skulle Tommy åka ner tillstranden så hängde med han och han kompisar skönt att träffa honom dock åker han bort nu i tre veckor. Mkt trevligt sällskap och jag fick honom att bada första gången i år för han .... till och med han tyckte att de va varmt och bara var tvungen att bada =). Usch skulle behöva göra mat med de är tråkigt och de märks att pappa är på semester annars hade ju jag varit där och ätit. nej nu ska jag slappa framför fläkten och njuta vidare av min ledig dag imorgon är de jobb igen.

Beachen

alltså jag håller på att smälta bort ... jag ska snart dra till stranden tack och lov ... bikini är på och jag längtar att få hoppa ner i vattnet =)

Coop-fest

Igår vankades coop fest hos mig och jag tycker de vart mkt lyckad dock verkade alla ha blivit väldigt fulla, vissa följde inte med ut, en annan blev utkastad och jag själv kommer knappt i håg att jag var på statt  haha. Lekar och renade snapsar resulterar i ett riktigt fylle slag =) Men de hindrade inte oss från att planera iför nästa fest =).

     


Servicedisken rockar=) 

     

   
22 klunkar =)



   

     


jag glömde....

förresten ska ni veta att jag antagligen drar till cran canaria i höst =)man lever faktiskt bara en gång och jag är dessutom bara 23 och behöver leka av mig lite. Petra tyckte att de perfekta jobbet för mig skulle vara mingel tjej och jag håller med henne dricka på  kvällarna och bara få de andra att köpa drinkar de skulle jag klara av galant =) wieooo.

Partysugen=)

är de ovanligt att jag är party sugen ??? haha jag vill börja nu och  klockan är bara fyra =/ mmh sitter och lyssnar på världen party musik som jag fått. Tack virre och jim! utan dem hade de inte blivit någon musik till festen i kv'äll och som tur är har jag pappas dator ett tag nu ... fast vem vet den kanske pajar den också verkar som jag har otur med datorer just nu =( jag är så jävla peppad för kvällen så de är inte klokt har varit eppad inför den här festen sen en månad tillbaka=) uppdatering kommer

mAMMA MIA

FEST JAMEN VISST VI SJUNGER

rockbattle

tjoooo fptt tag i dator och tnkte bara berätta att jag festar!!!!=) personalfest imrogon tvp dagars jag är ju ledig

   



   


   

servicedisken

usch va de är tråkigt att stänga jag jobbar helst inte alls hehe speciellt inte när de är fint väder annars kan jag väl jobba pengar är ju faktiskt bra att ha. jahopp då är de två arbetsdagar kvar sen då smäller de tre dagars ledigt och en personal fest hemma hos mig att se fram emot .... de ska bli super dock har jag väl för höga förväntningar sp kanske de blir en flop äää jag tror de blir jätte kul om inte annat är de alltid kul att festa med nytt folk...dock får jag väl stor städa igen eftersom jag hade fest i helgen och hade städat nör jag var ledig förra veckan till den här festen men ni känner mig kan inte tacka nej till fest och jag är ganska snabb att säga att vi kan vara hos mig *ler* mmmh kanske ska sluta nu är mkt ledsen när jag inte kan uppdatera nör jag vill men men snart får jag låna pappas datorn en hel vecka och då ska jag ta igen och kan lova er att då kommer bilder wieoooo


sönder slagen dörr och spegel haha=)

I går vankades fest förvånade? för festenb började riktigt bra dock fick jag sne täning och sparkade sönder min toa dörr och spegel ramlade ner haha.... väl på statt var de bra dock blev jag ledsen alltså sprit i kroppen är icke bra..... förklaring av kvällen i mycke få ord är whiterussian, singstar, blev full, sönder slagen dörr och spegel, utgång, tårar, hemgång, pizza, sås på klänningen, somna i någons famn, sedan vaknar man och måste åka till jobbet=/ jag orkade knappt trampa men nu är jag hemma oss pappa och uppdaterar bloggen dock orkar jag inte lägga in bilder idag heller ni får stå ut med en blogg utan bilder ett tag =/ imorgon börjar jobbigaste veckan på jobbet men får tänka på helgen du de vankas personalfest och de ska bli mkt skojsigt vi ska vara hos mig. Jag hade dock städat i veckan men eftersom de vankades fest hos mig i går ser de ut som en svin stia igen haha. Nej nu ska jag cykla hem och lägga mig i sängen och kolla  på bert stjärt=)



   

   

Gråter blod....!

Datorn är inlämnad och jag känner mig handikappad =/ verkar har gått en epidemi på att datorer går sönder vad är grejen?! så nu sitter man hos pappa och försöker sätta in bilder till bloggen från båsta helgen men de går sådär och jag orkar inte krångla mer får ta mig en promenad och fixa detta imorgon tror jag... matt jag blir. Vill ha min datorn tillbaka och dessutom kunde han inte lova att de gick spara allt på hårddisken och de känns jävligt tröttsammt eftersom där ligger kort från hela 2007 och 2008 som jag inte framkallat ännu =/ så nu lär mina fotoalbum sluta vid 2006 och hur kul låter de j'ävligt  trist enligt mig .... får väl rädda de bilder som går att få från bloggen och sen hoppas att de finns lite bilder som man delat med andra går att få tag i och jag har uppenbarligen inte lärt mig något från sist datorn pajade i hop och alla bilder försvann fan va slut i huvudet man är !!! tack och lova att jag framkallat en del bilder och att de är några från 2007 iaf..... äää slut babblat inge kul och sitta och läsa om mina kort problem men de blir nästan som man tappar 1,5 år från ens liv =/////

 

Vad är en bal på slottet?!

Jahopp du är de en arbetsdag som väntar mkt trist kan jag tala om. Dock var de helt klart värt att åka hem och gå på statt i lördags jag hade super kul. Och träffade hur mkt roligt folk som helst. LOVELY! Kan ju faktiskt inte missa en lördag kväll på statt haha! åker hem från kära båsta för att gå på statt vilken skämt!. Sorry att de inte kommer några bilder men kan dock meddela att min dator inte vill ladda vad är grejen den laddade ju så bra i bilen på väg hem och nu vill den inte, jag ber till gudarna att de bara är laddarn de är fel på så ska snart åka i väg med min bästa vän nr 2.

BAccardi breezer i bilen

Jahopp från att skulle festa i Götet så sitter jag nu i bilen och dricker breezer och är på väg hem till karlskoga och ska ut på statt hehe va händer här näst ?!




Champangen flödar....

Jahopp är måttligt sur för att jag inte kunnat blogga på campingen, men nu känner vi att vi gjort vårt i bästad och drar nu vidare till Göttet och tar en party natt där. Kan dock säga att de är kärlek att varit här nere så mkt snyggt folk och dessutom flödar de av champang drickning och de säger man absolut inte nej till. Först kvällen var en intesiv men absolut roligaste kvällen. Att hinna med tre ute ställen när allt stänger två tycker jag är bra gjort =). Peppes bodega var först ut där vi dansa på bord och drack första glaset champange och även  blev de bråk med en bitch haha! sedan hälsade vi på LOFT stället bredvid som tydligen skulle vara så himla svårt att komma in på haha, dock inte så rolig som jag hört så vi gick vidare till hamnkrogen och drack champange med snyggingarna=). I går var de rolig för fest med pojkarna från skåne, dock blev deen tidig kväll och de var då vi bestämde att vi skulle dra till Götet så nu är vi på väg =).


keep in touch,bilder kommer

Båstad...

vi har anlänt nu tar karlskogaingarna över=)

Bloggning från bilen =)



 

Skumparty och renade snapsar =)

Alltså rubriker talar för sig själv =) Igår var de skumparty och de är lika med fest. Och för en gång skulle åkte singstaret fram de börjar nästan bara stå där och samla damm=) och självklart kan jag knappt släppa micken när jag kommer i gång.Mkt trevlig förfest dock vakna jag upp med skrap sår både på knä och arm båge alltså cykla på fyllan får jag nog sluta med haha!!! Dessuotm tittade älskade nalle björn förbi =)



    

       

champange för 100 000:-

Nu drar jag till b¨åsta där bratsen tagit över =) självklart bloggar jag där i från =)
seee you...

Händiga jag=)

Igår blev de grillning hemma hos brodern och självklart ville de uttnyttja min händighet för att fixa i de nya huset....mkt fint vill också bo i hus =). Två saker hade jag på listan olja matsalsbordet och stolar samt sätta ihop grillen mmm=$ men de slutade med att jag fick sätta ihop lampan och pappa olja bordet. Sen var de dax för grillen och de var ju rena grekiskan så de fixade pappa han känner mig allt för väl och innan jag skulle fått ihop den hade jag svurit ett antal gången dessutom hade vi nog inte fått förens midnatt. Så istället börjadejag med maten de är mermin melodi. Dock blev inte lördagen som jag hade hoppats på men mkt trevlig ändå =)

Nu drar jag vidare

hem kommen från jobbet en sväng och hämta ut mobilen dock hade jag ju ångrat mig och ville ha LG i stället så de var bara att skicka tillbaka den jag fick och hoppaspå att den nya kommer så fort som möjligt.

Nu ska jag åka upp till golfbanan och käka bufféäven om jag inte vart med och tävlat kan jag ju ändå hänga med och käka och dricka lite gott =) see ya

Bikini nr:2 och båtåkning

Jahopp en dag på stranden dock blev jag väldigt förvånad när de ringder från jobbet 16.30 och frågar om jag glömt bort att jag skulle jobba tydligen skulle jag börja klockan 15 jag som är så säker på att jag inte tog åt mig några tider de dagar jag var ledig utan bara ville förlänga dagar som jag redan jobbade mmm inte så bra de betyder ju att mina arbetskamrater blev lidande för att jag inte dök upp, dock är de väldigt svårt när man är i karlstad och är ut och åker båt att slänga sig på cykel och komma till jobbet... Sorry working friend=/. Så nu har jag måtligt dåligt samvete.

Vi hade ett samtal om att vara älskarinna eller inte. varför man är de? är de förspänningen skull? eller är de för att man blir kär i  en man som är gift med någon annan? men är de inte älskarinnen som alltid blir lämnad i slut änden ändå?

Har ni någonsin varit någons älskarinna? och varför?


En dag på stranden....

Jag började dagen med att gå och pierca mig i bröstvårtan wieooo, har viljat gjort de sen jag var i ayia napa 2006 så nu var de dax faktiskt mer jag fuskade hadeköpt mig salvan ebla den bedövar och jag tyckte de lätt rättvist haha. så när jag låg där kändes de bara som ett stick så hon blev mkt förvånad att jag var så lugn och inte gjorde en min haha hon skulle bara veta.
Sedan drog vi självklart till the beach och sola lite och så klart åkte vi och köpte med oss lite picknick de är ju de som är grejen =) dessutom fick jag äntligen dra på mig en av mina nya biknis... vi hade även högläsning måste ju lära oss hur stureplans folket lever och beter sig så vi vet haha=) Nu ska jag kolla påfilm och längta till en morgon dag på stranden =)

see yaa!

Ps. jag har fixat mig en ny mobil de är alltför trevliga ¨på tre fast jag är ju en trogen kund =). Ds.


Mmm......jobbig kväll=(

varför ska de vara så svårt att få tag i en massa nr? för de först vet jag inte alls vad alla heter i efternamn och även om jag skulle veta de verkar inte de hjälpa. Jag håller alltså på att bli tokig eftersom min käraste  telefon blvit kaput och går inte ens att få ingång och jag är behov av ett mkt viktigt nr haha. Dock har de väl hänt mkt fler sorgsna saker idag,men de känns skönt att han och jag ändå är kompisar och vi kommer fortfarande prata med varandra dock är de alltid ledsamt och jobbigt när man väl får beslutet, men tycker fortfarande han är kanon kille =) och glad att jag träffa honom.

Imorgon ska jag gör något som jag aldrig trott att jag skulle våga eftersom en viss person säger at de gör farbaskat ont =$ men får sluta vara feg.... dock skulle man väl skicka ett liten flirt sms till någon som löd "nästa gång vi ses ska du få se min nya kroppssmyckning ;)"

Vad bryder ni era kroppar med? själv har jag än så länge 4 tatueringar =) men blir de =)

      

Ledig=D

Snart ska jag i väg till frissan wieoo ska bli sköönt att få ordning på råttboet man har ju försökt att förtränga de .... sedan ska vi även in till örebro och prata me tatueran där jag fått en en tid den 28 augusti ojoj vad jag längtar hade ju helst viljat haft en igår hehe. Dessutom får jag äntligen träffa min karl i kväll =)Mysss.

Se yaaa!

RSS 2.0