Dålig uppdatering

Jag har varit mkt dålig på att uppdatera de senaste dagarna och de beror på att de varit mkt job, träffa kille och lite fest de senaste dagarna, jag har helt enkelt inte varit hemma eller hunnit =) men ibland är de riktigt skönt att ha mkt att göra dessutom när de är trevliga saker man pysslar med.

Sitter här med lite smått "panik" efter som de bär av till Mallroca imorgon och ajg har egentligen massor att göra i skolan eftersom kurserna ska vara klara på fredag och helt plötsligt har jag bara dagen till ära att fixa detta men sen finns de så mkt annat måste fixa tvätta, packa och städa och som vanligt lägger jag hellre fokus på detta.... En vecka till värmen och bort från den här stan ska bli skönt dock skulle jag nog ha de väldigt trevligt om jag vore hemma också men förhoppningsvis finns de kvar när jag kommer hem... usch nu babblar jag för mkt

Fortfarande ingen kabel till kameran men ska till pappa idag och käka mat =) så får inte glömma den där förbaskade kabel så ska ni få update med lite bilder !!!

image149

Kôrprock ut

Alltså jag börjar bli trött på mig själv snart jag har varit hos pappa och glömt kabel varje gång =/ nu tänker jag skriva ommin fredag kväll utan bilder de kommer sen!!

De började med att jag och carro laggade mat och de smakade inte alls lika gott som de brukar göra ... vilken besvikelse...
Sedan kom madde med virre....sedan dök jim och almén upp och vi började vina häva päronkonjak och så vidare sen drog vi vidare till grannhuset dock inte lika roligt som hos mig haha! Sen bar de iväg till Statt där de var korprocksfinal och regnade som attans gjorde vi men vi var panka och hade inte råd med taxi så de fick bli cykel =/ inte de bästa som kunde hända eftersom jag ramlar omkull på cykeln även fast jag cyklar i gång fart ojoj mkt alkohol i kroppen där. Dessutom slog jag i tänder och överläppen och de resulterade till fläskläpp skrapsår och inte nog med de skrapa jag upp hela häcken och fick stort blåmärke *tycker synd om mig själv*

Jaja eftermkt blod torkande och lite päronkonjak på toan var jag fit for fight igen dock tyckte jag fortfarande synd om mig själv och de fick alla veta också.
Kolla på hockey på harrys gjorde jag också och jag trodde ajg mindes så väl att de var sverige som vann men haha så fel jag hade inte sån koll med andra ord=)

När jag ska gå hem ropar vakten på mig

vakten - pernilla!

jag - nej jag har inte tid

vakten - jo kom hit nu!

jag - va är de?

vakten - öppna väskan!

och han tar upp min fickpunta då är någon på tjej toan som skvallrat på mig och carro jäkla typer *grr*

vakten - du vet vad jag tycker om sånt här jag vill aldrig mer se att du tar in något igen!

jag - du portar väl inte mig nu?

vakten - nej men nästa gång!

Nu är de dax att passa sig han kommer ha dyng koll på oss =$

Mkt händelserik kväll men ack va kul jag hade

image150

image152

image153

image154

Irriterad och glad=)

Jag är grymt irriterad för att jag inte hittar min kabel till min digitalkamera så jag inte kan ladda uppbildern från fredagskvällen som var grymt rolig för de först, men mer om de när jag fixat med kameran. I torsdag var jag till ikea och letade efter något som man kan ha i sovrummet och ha skor på dock hittade jag inget som föll mig i smaken, jag har alldelles för mkt skor och vet inte vart jag ska ställa dem i hallen har jag ett skoskåp men de är överfullt så skulle behöva tömma de lite man ska väl i för sig inte klagga att man har mkt skor=) Men satt iaf och kollade runt och jag hittade den perfekt förvaringen. =) Me Happy!

image148

Ellos 449:-
Blir super bra tror jag =)

Våruset = Tjejruset

I går var de dax för vårruset dock blev jag grymt besviken på vädret, tur att de sluta regna när de va dax för starten. Fast tror inte detta är något jag kommer göra mer de va grymt svårt att få upp tempot på grund av mkt folk och smala vägar så de var tråkigt. De tog liksom mer en timme att gå de där fjuttiga femkilometerna. Sen vankades de picknick och öl drickande... Mys. Det var även roligt att träffa alla tjejerna och ni har varit grymt duktiga under de här veckorna. Dock var de tråkigt att de bara blev jag, jennie och carro som skulle gå ut och de slutade även med att de bara blev jag och carro som de vankades utgång för.... jennies mage pallade inte riktigt med den var ju inte van att få chocklad =/ tur att carro följde med de så jag inte fått gått ut själv haha! Kul var de iaf.


image143

image144

     

Partytime

Imorgon vankas de fest och de är efter längtat eftersom jag tog en vit helg och hälsade på min syster men de var inte helt fel de vi hade ritkigt mysigt och sedan var vi till sthlm och shoppande och jag fick så klart med mig lite hem =). anyway imorgon är de vårruset i örebro med min bantar tjejer dock har väl jag förlorat tävlingen men va gör de jag är lycklig ändå haha! Efter promenixen blir de picknick och sedan utgång och ta några öl och jag tycker de ska bli super kul =)

Puppies=D

Idag varit en underbart ljuvlig dag med mycke solande och massa annat gott. jag har även varit duktig också och skrivit hälften på min uppsats som ska vara inne imorgon Lucky me! =$

Vi har även varit och träffat världen sötaste valpar fast de säger man väl om alla jag skulle gärna smygga dit och ta med mig en hem fast som vanligt när de gäller mig har jag väl tröttnat efter ett tag. Se men i röra alltså =)

image134

     



image142

Pappas fulnamn =$

Jag trodde att min pappa hade ett unikt namn men för en tid sen fick vi veta att det fanns en gubbe med exakt samma för och efternamn i karlskoga dessutom är de ungefär samma ålder på dem. Idag kom chocken att de var maddes pappa som haft oturen att drabbas av detta fulnamn. Likt min pappa hatar hennes pappa också de namnet och förkortare mer än gärna.

Gissa fulnamnet? (ni som känner honom ni låter fan bli=D)
Lista era 3 fulnamn!!

hejs svejs

Sån är jag!

Du är
Robin
53%
Kattkvinnan
48%
Wolverine
35%
Hulken
33%
Batman
27%
Hellboy
26%
Spindelmannen
26%
Stålmannen
25%
Fantomen
17%
Du är ung och akrobatisk
och tycker om att stå i rampljuset
men kan även ge ära åt andra.
 
ROBIN

Klicka här för att testa vilken superhjälte du är!




Du är 44% ond!
Det ruvar en ondska i ditt hjärta även om du döljer det väl!

Att vara lik en kändis...?!



Tydligen ska jag vara lik dessa kändisar haha!!

http://www.myheritage.com

Husdjur....

Jag och husdjur går inte ihop jag har ett allt för upptaget liv, eller så är jag bara självupptagen och har inte tid att tänka på något annat än mig själv. Efter ett antal försök har jag insett att de är bara att lägga ner tanken på husdjur och fortsätta leva ensam =).

De började faktiskt så att jag skaffa en liten kattunge när jag skulle flytta till pappa, han hata katter och jag tröttna efter ca 2veckor och gav bort den nu lever den hos min brors svärmor och mår finemang, bra för den!

Sen när jag flyttade till min nuvarande lägenhet så tänkte jag att en katt vore mysigt och hämtade en kattunge i DFS. Den här gången fick den inte stanna lika länge efter 2 dagar hade jag tröttnat när pappa påpekade att katten minst skulle leva mellan 10-20år, USCH OCH FY! På jobbet märkte de ganska snabbt att jag hade tröttnat eftersom jag blev sur varje gång de frågade hur de gick med den söta lilla katten *grrr*. Efter 5 dagar kom de en tant och hämtade den och jag kastade allt va kattsaker va! Samma kväll när jag satt och drack vin fick jag ett sms av tjejen där jag hade hämtat katten och fråga hur de va med den.

Var jag på svara: "De går bra han var ute första gången idag."


Fick tillbaka: "Jaså de lätt konstigt var nämligen och hälsa på honom idag hos tanten som hade hämtat den hos dig"


Ups, pinsam situtation. De vissade sig att tanten hade ringt till tjejen efter jag hämtat katten och frågat om den fanns kvar och jag hade berättat att jag hämtat den i degerfors och hon förstod att de va där jag hade hämtat den.

Nu lever jag husdjurs fri och trivs riktigt bra med de!


image133

söt var den iaf=)


14-tisar

hehe kvällen va riktigt underbar, blev en del yatzay spelande och mkt drickande och så träffade man även några gamla härliga kompisar på förfesten, dock efter många om och men... blev de festande i bilen och vi poppade massor haha är vi fjortisar som sitter i bilen och lyssar på musik?! jaja sedan blev de statt och där blev de mkt drinkar man tackar ju inte nej när någon vill bjuda =)
Carro och jag käka även en mkt god kebabpizza, de är gott med fylle mat dock fick vi inte mushrooms som vi beställde =/ och de va vi såklartmkt upprörda över.
jag bjuder på den bästa bilder från kvällen.

image129


uppdatering:

       

Alltså jag la märke till att jag ha flaskan i handen på varje bild, HAHA!


fuck vilken lovely day=)

jag sitter och dricker smaskiga banan drinkar med alexz och dagen och har gått i samma anda hela tiden =) kan de blir bättre idag är de tredje dagen de vankas fest denna vecka och de så de ska vara .... va hittar ni på en dag som denna?????

jag ska konsumera en massa alkohol hade jag tänke mig, drinkar, vin och cider de är grejer de =)



tjohej vi ses i dimman!!!

image128

Annorlunda promenad....

image127Min syster hade varit och gått med sin hund och hade träffat på en gubbe som varit ute och grejat trädgården de har pratat en hel del om vinthundar och jakt. Var på gubben säger att han grillade öring och frågar om hon vill äta med honom och hans fru. Sådär blev hon bjuden på lunch och de fortsatte prata om jakt och de vissade sig att de varit upp på semester där våran mormor och morfar bor. Hur ofta bli man bjuden på lunch av en helt främmande människor bara sådär? Dessutom bjöd frugan in henne på fika om hon skulle ha vägaran förbi någon annan gång =)


Tyckte iaf att de va lite komiskt =)
Fast med en så fin hund så kan man väl inte stå emot eller vad säger ni!?!

Dessutom bjöd de hennes på kohjärta så hon fick också lunch=)

Valborgsmässoafton=)

Igår var de valborg de har väl ingen missat =) jag och madde hade bestämt att vi skulle ta de lungt och ha en myskväll med god mat och godis. De böjade iaf så med super go mat hemma hos madde men när klockan blev 2100 korkade vi upp vinflaskan och började sedan grogg, haha de va våran lugna kväll som hennes syster sa - ni är fan singlar gå ut och ha kul tjejer de skulle jag göra om jag va singel.
Dock slutade maddes stereo att fungera så vi fick lyssna på gamla kassetteband och med stor förvåning var de grymt bra låtar på dessa och vi sjöng med som aldrig för haha vilka fjortisar vi är, de dåna i lägenheten.
Sen cyklade vi ner till krogen och där var de dött som fan och vi blev mkt deprimerade men mellan 00.30-01.00 så ramlade de in folk och de blev en ganska trevligt kväll tack och lov!

De kom fram en kille och hälsade på mig kände dock inte igen honom och han blir grymt irreterad för de och förstod inte att jag inte kunde känna igen honom eftersom jag hade sms honon när vi var i sthlm eftersom han bor där dock kom jag inte ihåg att han såg ut sådär och de var väl grymt pinsamt eftersom jag träffat på honom några gånger innan upps! =$. jaja jag skrattade åt saken och sen var de inte så mkt med de=) vilken bitch jag är.

Fylle käk oss madde, rester är gott!!!

image126

RSS 2.0