London på nyår?

okej jag har inte skrviit och detta kan bero på att min datorn är svart=/ dyr resan till london ny flygbilljett och dator  buhuuu. men jag är glad ändå jobbat har jag gjort en massa och snart är de jul och nästa vecka nyår kanske man tar sig en tripp till London?! vem vet den som lever får se men kommer förmodligen åka tillbaka snart iaf, hoppas jag =)=)=).
 
Laddad som attans till juldagen jag har kört spa och gått på massage så kan säga att jag är jävlans laddad nu bara min klänning hinner dyka upp.

sicken dag

picknick vid bigben, fika vid tower bridge, en simtur i font'anen vid buckingham palace, afterwork och springnota pa picadilly circus, power napp och sen hoppas jag pa en date med min engelskman och en massa insider fester med battling och champang. hur later de?

Crazy ever

Alltsa allt ar lovely=)) Forsta kvallen helt sjuk traffade en engelskaman som tog in oss pa insider fester i skumma lokaler och jag battlade med en tjej pa dans golvet, fylle mat pa thai och engelskmannen bestallde in allt pa meny drack champange och gick och la oss halv sju pa morgonen. och de fortsatter sa har kommer jag leva pa den har helgen till juldan =)))

Snart...

drar jag till London och ni kan inte fatta va kul de ska bli=) wieoo jag längtar ihjäl mig. Och som vanligt blir min väska full haha.


snart....

bär de i väg till jobbet och jag börjar dagen med en smoothies=)

Melodramatisk?!

Okej, mitt deppinlägg i går gjorde några små själar väldigt nyfikna, haha kan jag tro. Dock mina små fågelungar blir de en hemlighet jag vet faktiskt inte om jag syftade på han eller han eller han eller han?! dock kan jag väl säga att LondonResan kunde inte komma mer passande på torsdag åker jag i väg och ska koppla ifrån den här stan och stans alla killar, ni gör livet för jobbigt för mig just nu. Är jag kräsen eller lyckas jag alltid falla för "fel" killar?! Okej jag måste iaf sluta lyssna på all denna deppmusik som strömmar ut mina högtalare inte konstigt man börjar tänka en jävla massa och inte bara killar utan va vill man och vad ska man göra med livet?! jag är väl nöjd men ändå inte. Den här staden kväver mig jag är gjord för något större, så de så. usch så melodramatisk jag blev numen i bland flyter de bara på utan att man tänker på vad man skriver.

Jobbade idag och de gick super och en snabb dag är väl så när mina änglar jobbar, hoppas de inte klarar sig utan oss efter nyår kommer sakna er massor men vi får hålla kontakten ni har bytt mycket under den här hösten jag har sagt men säger de igen kanske störtar med planen och då måste jag berätta för er =) Wieooo längtar attans mycket till London och efter att få fira resan med ett glas vin. Dax för min älskling Caroline att göra denna staden osäker, Älskar dig orehört mycket!




Mitt hjärta...

smälter när jag ser honom och jag vet att de aldrig kommer bli vi.


buhuuu

Ja jag tycker synd om mig själv, legat hemma i soffan hela dagen jag vaknade vid halv sju tiden nu i kväll. Och jag kommer knappt ihåg att jag ringde till jobbet i morse och sa att jag var sjuk. Jag är fortfarnde trött men tror och hoppas att hostan blivit bättre.

Imorgon väntar en frukost dejt =)

=)=)=)=)=)=)

Snart bär de av till jobbet och ja på grymt bra humör idag och de ska ingen få förstöra.=)



Lösning

Jag smsade och har precis avslutat ett samtal på mer en timme precis, alltså bra respons. Fan va ja är bra.

Dilemma

Hur ska ja göra med detta nr?! smsa eller inte?

en flirt,en fling eller what ever?!

Hahha vilken dag legat och tittat på nya serien 90210, grymt bra och jag har redan kollat genom säsong 1=/.

I går när jag satt på bussen till jobbet kom jag och tänka på securitas i den utan den andra hehe men ur ingenstans står han plötsligt på andra sidan disken och ska jobba hos oss under dagen. Hallå what?! jag blev helt chockad och något till mig, kan nästan säga att jag blev typ stum av förvåning och kunderna blev inte glada haha. Ödet of course jag lägger in en stöt....haha


Peppakakasmys med Moa=)


Resumé coopfest 4

OKej jag är seg jag vet, ett konstanterande bara cooparna har dålig inflytande på mig, så de så=)


*spelade ölspelet
*ner suppen av en 19åring
*börja gråta
*dansade
*skarttade
*börja gråta
*tappat bort jackan, igen
(*var tydligen oss andreas, igen!)
*Kom inte tydligen inte in
*Åkte hem
*hade ingen nyckel
*Pappa kom *ups*
*sommande med kläderna på

Men hade super skoj på förfesten haha=)



 






Utmaning

Okej jag har tydligen blivit utmannad av min syster och för de är just hon så nappar jag såklart=)

OM DU ....

.... hade varit en hund, vad hade du varit för ras?

pitbull. social och nära till kamp, samt ganska söt.


... fritt fick välja ett annat yrke än det du har i dag, vad skulle det då vara?

Butikschef över en klädaffär

... ensam fick fatta beslut om tre saker som ska gälla i hela världen, vad skulle det vara?

1. Alla skulle tillsammans få länder ur svält
2. Dödstaff skulle föras in i alla länder.
3. Att alla jobbade för en bättre miljö.

... vann tio miljoner, hur skulle du använda pengarna?

Alltså mitt först svar skulle vara av att njuta, resa och shoppa upp pengarna haha,men skulle jag gör något nytta med pengarna skulle jag åka som volentär och hjälpa fattida länder.

... endast fick äta en enda sak resten av ditt liv, vad skulle det vara?

KORV. haha 

... också bara fick dricka en enda sak, förutom vatten, vad blev det då?

Cola

.... bara fick äga en enda hushållsmaskin, vad skulle det vara?


Spisen.

... bara fick använda en enda annan teknisk pryl, vad skulle det vara?

Mobiltelefon

... vidarebefordrar den här utmaningen, hur många tror du nappar?
Tror inte någon nappar men j0ana, kanske =)

RSS 2.0