För fest aktiviteter=)

Petra och jag kom på att vi skulle färga håret sådär precis innan vi skulle börja dricka men va fan kan ju dricka samtidigt. Dock tvingade jag Petra att köpa askblond och dumma jag kommer inte ihåg att man bli grå hårig av de så stackars blonda petra blev alltså gråhårig *ups*. Men som tur köpte carro med en blond färg och sedan blev hon blond igen tur de annars hade jag nog fått smisk =).

attans går inte att lägga in bilder jaja får göra de imorgon då. Måste fixa mig för kvällen partaj nu =)

En hylla byggd av mig...

I fredags när jag jobbade fick jag verkligen träna på mitt tålamod, jag brukar bli väldigt irreterad och sur när jag ska bygga ihop möbler eftersom de oftast inte går som man vill. Men att stå på jobber och svära är ju inte direkt någon höjdare haha. Men jag kan glatt tala om att jag faktiskt byggt en sektion av hyllor i butiken och de ni=)



 

Alltså inser ni vad duktig jag varit =)

Förberedelser =)

Om någon vecka vankas de födelsedagskalas för hela slanten och denna gång ska de bli lite extra, carro och jag har till och med fixat innbjudningskort jag tycker de är kul att planera och göra något extra för en gångs skull och med inbjudningkort blir de lite extra kul så nu hoppas jag ni kommer =)

Carbort och altan ...?!

Förra veckan var jag och hälsade på min bror, de har börjat bygga på deras gård och jag var ju nyfiken så ville se hur de gick istället för att hjälpa till satt jag på en stol och tittade på och dokumenterade de hela =) Mycket roligare se andra jobba än att jobba själv hehe.

 

 

Upphittat =)

Förra helgen fick mig att undra vart jag hade gjort av mig kära små skor, hade tydligen inte med dem hem iaf haha men nu kan jag meddela att de är upphittade och hur bra var inte de, de hade jag tydligen dumpat hemms hos grannen =)Nu ska jag vila och sedan sova uppdatering av helgens fester och annat får ni imorgon.

Lördagens frisyr=)

Eftersom jag jobbar på lördag till 18.18 och kalaset börjar kl 18.30  blir de ganska stressigt efter jobbet =/ därför får jag locka håret på morgonen så de bara för mig att hoppa i outfiten efter jobebt och dra=) Så nu har jag testat hur de kommer se och hur lång tid de tog och tog inte lång tid jag hade faktiskt räknat med 1-2timmar haha men de tog 45min peace of cake alltså behöver inte jag gå upp kl 06.00 för att fixa mig de tackar jag och bokar för =)

så här kommer de se ut Hiss eller diss?


kras kras =$

Har ju glömt att tala om att min fönster ruta blvit sönderslagen, så här såg de ut när jag kom hem i lördags natt=/ nu sitetr dock en provisorisk ruta för eftersom de skulle ta mellan 1-2 veckor innan de fick hem orginal glas .... dåligt!!!!




Wow vad läsare?!

Oj vad mycket läsare jag fått på sistone kan de beror på att de flesta på jobbet fått syn på min blogg el? jaja hur som helst är de roligt att ni är inne och läser men fler kommentarer tack =)

Söndagsmys.

ja jag vet de är flera dagar sen men som vanligt kommer mina inlägg sent haha. I söndags efter jobbet, hur jag okrade jobba vet jag faktiskt inte?! blev hem bjuden till carro & daniel på mat och de vankades pizza, sedan kurrade jag och carro ner oss i soffan och kollade på gossip gilr och käkade glas och chips härlig blandning= 

Coop fest nr:2

I lördags vankades coop fest och jag blev som vanligt fullast av alla nu får de vara stop för snapsar jag klara inte av de längre haha=)



   

   

   

   
Posing=)
 

   

Lyckad fest var de iaf=) när blir de nästa gång?





PIP

I helgen var de festival i lilla karlskoga och som vanlgit de tid för mig att uppdatera. Jag hade bestämt mig för flera veckor sen att jag inte skulle gå eftersom jag jobba öppning-stängnings helg. Men veckan för festivalen närmade sig och jag blev mer och mer sugen på att gå så jag åkte och köpte mig en biljett och vips skulle jag gå tre dagar. Jaha och självklart är jag alltid laddad för fest. Helgen blev mkt lyckad och jag hade skit kul men att gå upp och öppna var inte vad min kropp ville men de var bara att köra på =). Jag skulle ljuga om jag säger att både kropp och själv mådde bra efter helgen tur som va hade jag ledigt i måndags och fick vila upp mig riktigt ordentligt.

Torsdag:



   

 

Drygga Uggla lyssnade vi också på, ett under att jag orkade stå där ca 20 min haha.


Wilén och Uggla =)


Fredag:



   

 

Lördag:

 

 

 

   

=)

Jag fick ett trevligt samtal idag och den personen berättade något väldigt väldigt roligt och detta har fått mig att besluta att jag förmodligen inte åker iväg och gör en säsong i cran canaria men har dock slutet av augusti att besluta detta.

Dagens Citat!

"jag talar sanning bara för att jag inte orkar hålla reda på vad jag säger!"


RSS 2.0